Първия си сборник разкази ще представи в ресторант-клуб Монро на

...
Първия си сборник разкази ще представи в ресторант-клуб Монро на
Коментари Харесай

Вокалът на Ренегат описа доброто през образа на кучето си

Първия си алманах разкази ще показа в ресторант-клуб „ Монро ” на 14 декември от 18.30 часа вокалистът на група „ Ренегат ” Константин Кацаров. В книгата „ Вед ” има 22 описа и тя е кръстена на обичаното му куче. Издадена е от издателство „ Сайпрес ”.

„ Моето творчество е 60 на 40 е обвързвано с действителни събития и хора. Героят ми е един, а обстановките са разнообразни – всичко става в първо лице само число. Героят ми въобще не е добър човек, само че неговата цел е да стане подобен. А кучето е въплъщение на добротата и искреността. То е знак на човещината, само че другояче книгата няма нищо общо с животните ”, сподели за „ Марица ” Константин Кацаров. 



Групата „ Ренегат ” към този момент съществува повече от 20 години. Неотдавна Кацаров стана част и от плана „ Исус Христос Суперзвезда ” на опера Пловдив.

„ От няколко години съм поизместил фокуса и концертните действия с групата малко ме натоварват. Живея отвън града и рядко върша огромни концерти. Живея в къща в Родопите, пребивавам на Витоша, виждам си кучетата и там не съм композитор – а съм бачкатор и работохолик. Вед е първото ми куче, с което пребивавам толкоз време дружно ”, описа рок музикантът.

Книгата ще бъде показана от Николай Тончев, който е издател на бутикови исторически издания и притежател на студио „ Нитон ”. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР