Първите сто нови електрически велосипеда за отдаване под наем вече

...
Първите сто нови електрически велосипеда за отдаване под наем вече
Коментари Харесай

Пуснаха електрически велосипеди под наем

Първите 100 нови електрически велосипеда за отдаване чартърен към този момент са разположение на няколко основни точки в Бургас. В Морската градина има четири станции за наемането им. Останалите пунктове са в парка на комплекс " Славейков " до бул. " Тракия ", в комплекс " Зорница ", пред Младежкия културен център, железопътната гара и скейт парка в комплекс " Изгрев ". Това заяви във Facebook кметът на града Димитър Николов.
 
Наемането на електрически велосипед ще става посредством мобилното приложение Burgas Bikes, което е налично за Android и iOS на Apple. То е създадено от софтуерна компания по поръчка на Община Бургас.

С колело в градския транпспорт в София - при какви условия

След сканиране на QR код, приложението може да бъде свалено на мобилен телефон и след къса регистрация да се пристъпи към наемане. В електронната платформа всеки ще може да прегледа специфичната карта, на която са маркирани свободните транспортни средства, както и да се направи резервация за наемане на велосипед.
 istock istock
Приложението дава още информация за цените и таксите за предоставяната услуга, както и опция за заплащане с дебитна или кредитна карта.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР