Първите стъпки на внука на Ахмед Доган бяха ознаменувани с

...
Първите стъпки на внука на Ахмед Доган бяха ознаменувани с
Коментари Харесай

Тузарско парти за прощъпалника на внука на Доган

Първите стъпки на внука на Ахмед Доган бяха ознаменувани с лъскаво празненство, видя HotArena .

През миналия уикенд синът на Доган и половинката му Памела събраха близки и другари в известен столичен ресторант, с цел да спазят един от най-милите традиции - прощъпалника.

По бяла пътека с надпис " Стъпвай самоуверено " дребният Адмир трябваше да стигне до две масички с подредени върху тях предмети. Родителите му бяха заложили на многообразие от какви ли не движимости, по които да гадаят бъдещата специалност на наследника си. Малчуганът обаче не могъл да се спре единствено на една и в последна сметка сграбчил тенис топка и златна паричка. " Ще бъде предприемач и тенисист ", хвали се снахата на Доган.

Татко му Демир ръководи собствен бизнес, а в свободното си време тренира тенис, като даже пътува из целия свят, с цел да следи най-престижните шампионати. " Кръвта вода не става ", разясняват другари на младите родители, написа Ретро. 

По традиция празникът не мина без огромна питка, подаърци и декорация. За следващ път Памела се беше постарала да има обилие от балони в бяло, синьо и златисто, както и торта и бутикова лакомства. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР