Първите симптоми, 22-годишната Ейми Ширсел почувствала след пътуване до Европа.

...
Първите симптоми, 22-годишната Ейми Ширсел почувствала след пътуване до Европа.
Коментари Харесай

Само на 22 г., а коронавирусът я размаза за броени дни СНИМКИ

Първите признаци, 22-годишната Ейми Ширсел почувствала след пътешестване до Европа. В началото тя имала леко неразположение, по-късно температурата й се повишила, появила се кашлица, настинка, главоболие и хрема.

На девойката бил изработен тест за ковид, тъй като неотдавна пристигнала от Европа. Докато чакала резултатите, нейното положение се влошавало.



Ейми изгубила съня и апетита си, почнали да я безпокоят зной и гадене, температурата се повишила до 39 градуса. Тестът удостоверил, че момичето има ковид.



На петия ден на момичето й станало доста неприятно. Ейми написа, че "никога в живота си тя не се е чувствала толкоз зле ". Дори имала усложнения да се движи из дома си. Тя била приета в болница, а медиците я лекували в продължение на пет дни.



Ейми Ширсел предизвестява, че „ не би трябвало да мислите, че сте неуязвими, даже да сте на 20 години “. Стотици хиляди хора са прочели обявата в мрежата, доста от тях споделиха и своите истории, свързани с заболяването. В мненията си потребителите пожелаха на Ейми да се възвърне допустимо най-скоро.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР