Първите сигнали, че бракът им не върви по мед и

...
Първите сигнали, че бракът им не върви по мед и
Коментари Харесай

Мира Добрева май трябва да се прегледа – още таи надежда, че Торнев ще се върне при нея

Първите сигнали, че бракът им не върви без спънки се появиха през 2014 година, само че Добрева отхвърли и твърдеше, че са изгладили несъгласията си. Тъй като Торнев не я изпрати при влизането й в къщата на Биг Брадър, стана ясно, че бракът им е в рецесия.

 

Запознати настояват, че бракът им се раздрусал най-сериозно поради млада хубавица, която била секретарка на Торнев. След като се усъмнила, Мира издебнала подобаващ миг, с цел да ревизира телефона на брачна половинка си и останала потресена от любовните послания сред двамата. Унизената брачна половинка била на кръстопът и се чудела дали да не изиска бракоразвод и да му вземе всичко, добито по време на брака им, или да му елементарни.

 

В последна сметка му дала прошка и му дала втори късмет. Най-болезнено претърпяла обстоятелството, че изневярата не била мимолетна, а Торнев влагал усеща във връзката си с другата жена. Уви и вторият късмет не сработил и режисьорът траял да кръшка.

Така стигнали до съглашението да живеят в отворен брак, само че Мира твърди, че досега не е имала връзка с различен мъж.

 

Макар Торнев да е индивидът, който откарва Добрева до болничното заведение, когато положението й е на прага на гибелта и още веднъж той я прибира вкъщи, двамата по този начин и не се събират, само че няма и бракоразвод.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР