Първите ревюта на геймърските графични карти от серията Nvidia GeForce

...
Първите ревюта на геймърските графични карти от серията Nvidia GeForce
Коментари Харесай

Първи резултати от игровите тестове на видеокартата GeForce RTX 2080 Ti

Първите ревюта на геймърските графични карти от серията Nvidia GeForce RTX стана известно, че ще бъдат оповестени на 14 септември. До тогава, геймърите и PC-ентусиастите могат да съдят за продуктивността на новите адаптери съгласно информацията от неофициалните източници, в това число и от неавторитетните видеоблогъри.
Един турски YouTube-канал несъзнателно разгласява видео с тестванията на новия игрови флагман на „зелените“ — GeForce RTX 2080 Ti. И макар, че клипът съвсем незабавно изчезна от канала, резултатите от тестванията към този момент са почнали пътуването си в Мрежата и в последна сметка бяха събрани от немските ни сътрудници от 3DCenter в комфортна за разбор таблица.

Ако би трябвало да имаме вяра на оповестените данни, то съгласно резултатите от тестванията на 10 игри с 4K-резолюция, видеокартата GeForce RTX 2080 Ti се оказа приблизително с 37,5% по-бърза от от дълго време познатата GeForce GTX 1080 Ti. Трябва да подчертаем, че изброените планове са лишени от поддръжка на технологии, като Nvidia RTX, който се трансформира в главното „предимство“ на новите карти, и при потреблението им, изоставането на GeForce GTX 1080 Ti би трябвало да се окаже доста по-голямо.

Кой тъкмо вид на GeForce RTX 2080 Ti (Founders Edition или в осъществяване на AIB-партньорите на Nvidia) взе участие в теста, за жалост не се оповестява. В основата на системата е работил процесора AMD Ryzen 5 2600X (6 ядра/12 потока, 3,6/4,2 Ghz).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР