Първите ракети на Канада, САЩ и Аржентина - Феликс Оже-Алиасим,

...
Първите ракети на Канада, САЩ и Аржентина - Феликс Оже-Алиасим,
Коментари Харесай

Оже-Алиасим, Фриц и Шварцман ще играят за отбора на Света на Лейвър къп

Първите ракети на Канада, Съединени американски щати и Аржентина - Феликс Оже-Алиасим, Тайлър Фриц и Диего Шварцман, ще играят за тима на Света в петото издание на демонстративния шампионат "Лейвър къп ", който ще се организира в "О2 Арена " в Лондон сред 23 и 25 септември тази година.

Оже-Алиасим, Фриц и Шварцман са първите трима тенисисти в отбора на Джон Макенроу, който по-късно ще бъде допълнен от още трима играчи.

Announcing the first three Team World players for Laver Cup London 2022:, and will return under the leadership of Captain John McEnroe.

Full story:
— Laver Cup (@LaverCup)
За момента в състава на тима на Европа, който е воден от Бьорн Борг, са ясни единствено две имена - тези на легендите на тенис спорта Рафаел Надал и Роджър Федерер.

За Оже-Алиасим и за Фриц това ще бъде второ присъединяване в шампионата, до момента в който за Шварцман ще бъде трето.

Отборът на Европа завоюва и четирите предходния издания на "Лейвър къп ", като селекцията на Бьорн Борг бе изключително безапелационна през 2021 година, когато се наложи с разгромното 14:1.

В шампионата за "Лейвър къп " един против различен играят тимовете на Европа и Света, които са формирани от по шестима тенисисти. Победител е този, който пръв доближи до 13 точки. В първия ден на шампионата всяка победа носи 1 точки, във втория - 2, а в третия - 3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР