Първите предварителни поръчки за iPhone 15 и iPhone 15 Pro

...
Първите предварителни поръчки за iPhone 15 и iPhone 15 Pro
Коментари Харесай

Apple вече доставя iPhone 15

Първите предварителни поръчки за iPhone 15 и iPhone 15 Pro към този момент са налични за клиентите, както оповестява 9to5mac. Някои консуматори наблюдават своите поръчки и удостоверяват, че пакетите са изпратени.

Защо на уеб страницата на Apple към момента не е оповестена тази информация?

На формалния уебсайт на Apple най-вероятно още написа, че iPhone 15 към момента се приготвя за стартиране. Това се дължи на обстоятелството, че Apple чака формалната дата за началото на продажбите на новия iPhone. Но да вземем за пример, в случай че отидете на уеб страницата на услугата за доставки UPS, можете да наблюдавате маршрута по-точно.

Редакторът на 9to5mac удостоверява, че двата авансово поръчани iPhone 15, които е направил, към този момент са изпратени. Вероятно някои смарт телефони ще доближат до първите си притежатели даже преди формалния старт на продажбите, който е плануван за 22 септември.

Предварителните поръчки за iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max започнаха на 15 септември. Новите устройства по едно и също време ще бъдат пуснати в продажба в доста страни по света.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР