Първите парѝ от европейския план за възстановяване и устойчивост са

...
Първите парѝ от европейския план за възстановяване и устойчивост са
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Парите идват, правителството - още не

Първите парѝ от европейския проект за възобновяване и резистентност са напът към България.

Но постоянно държавно управление не се вижда на хоризонта. " Продължаваме промяната " има план за държавно управление на малцинството с втория мандат.

Светът има една доста небългарска грижа - климата. 

Седемнайсет месеца след злополуката с МиГ-29 на българските Военновъздушни сили, в която почина майор Валентин Терзиев, прокуратурата упрекна полковник от армията за причиняване на гибел по несъобразителност. 

Украйна се готви да изтегля милиони хора от столицата Киев, която е застрашена да остане напълно без ток и вода. Президентският консултант по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан е разговарял висши съветски представители, с цел да бъде избегната заплахата от нуклеарен спор. А Украйна получи нови системи за Противовъздушна отбрана от Съединени американски щати и национализира компания на олигарх, в миналото считан за покровител на президента Володимир Зеленски.

От жребиите за европейските клубни шампионати научихме с кого ще играе българският футболен първенец и какви забавни дуели се обрисуват. А " Ливърпул " беше разгласен за обмен.

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР