Първите модернизирани в самата Турция изтребители F-16 бяха предоставени на

...
Първите модернизирани в самата Турция изтребители F-16 бяха предоставени на
Коментари Харесай

Турция сама модернизира изтребителите F-16

Първите осъвременени в самата Турция изтребители F-16 бяха предоставени на националната войска. Това заяви ръководителят на отбранителната промишленост (SSB) Исмаил Демир.


" Доставихме първите F-16, " освободени " от нашата отбранителна промишленост с локални и национални системи ", сподели Демир визирайки плана, наименуван Özgür или " Свободен ". " Отсега нататък нашите F-16 ще продължат да служат на нашите сили с доста по-съвременни благоприятни условия и по осъвременен метод ", добави той.

Проектът за структурно рационализиране включва увеличение на продължителността на живота на самолетите F-16 Block-30 от 8000 часа на 12 000 часа. " Освен това в нашите самолети са интегрирани авиотехнически благоприятни условия, създадени с национални и локални средства ", се споделя в изказването на Демир.

Националните муниции и ракети ще бъдат непосредствено интегрирани в F-16 с помощта на " националните компютри ", конфигурирани в самолетите, се споделя още в известието на началника на отбранителната промишленост (SSB).

Проектът ще бъде прибавен и към самолетите Block-40 и Block-50, като по този метод ще се даде опция за дейно им потребление до 2040 година /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР