Първите ми думи, разбира се, трябва да бъдат благодарствени към

...
Първите ми думи, разбира се, трябва да бъдат благодарствени към
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Влизам в комисията с огромна амбиция да направя нещо добро

" Първите ми думи, несъмнено, би трябвало да бъдат благодарствени към спортистите, които имаха пет дни от първия ден на международното да гласоподават за тази комисия. Това не е лека задача, тъй като не би трябвало да забравяме, че всички тези, които съумяха да стигнат до международното състезание, идват тук с една-единствена цел - да мислят за своите стартове, за своето показване. Огромно благодаря към всички тези спортисти, които ме поддържаха ", сподели Лалова пред bTV.
 Ивет Лалова с голямо самопризнание от Световната атлетика Ивет Лалова с голямо самопризнание от Световната атлетика
" Влизам в тази комисия с голяма упоритост да направя нещо положително. Целта ми е да оказа помощ нещата да се случват. "

" Атлетите са изправени пред доста провокации. През последните години живеем, упражняваме и се състезаваме при разнообразни условия. Освен това през днешния ден спортистите са под голям напън от телевизионните броудкастъри. Заради това бе анулиран фаул стартът, да вземем за пример. "

" За мен като професионален спортист е доста значимо спортистите да се усеща добре като отидат на огромно съревнование. "

" За мен ще бъде огромна чест, голяма упоритост и мотивация имам да оказа помощ и да допринеса за тази комисия ", добави спринтьорката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР