Първите макети за автомобили са създадени през 15 век от

...
Първите макети за автомобили са създадени през 15 век от
Коментари Харесай

Челни сблъсъци: Нови срещу употребявани автомобили

Първите макети за коли са основани през 15 век от Леонардо да Винчи, и от този момент положението на световната автомобилна промишленост стартира да се развива. Сега обаче ще обърнем внимание на актуалната еволюция на функционалностите за сигурност в колите, която играе основна роля за понижаване на в миналото големия брой пострадвания и вреди вследствие на автомобилни произшествия.

Производителите на коли изминаха дълъг път през историята на автомобилната сигурност, с цел да доближат до сегашните международни стандарти за сигурност. За страдание, с придвижване на възрастта на транспортното средство, играят редица фактори, които понижават сигурността на колите. Според статистиката водачът е с 10 пъти по-голяма възможност да получи смъртоносни пострадвания при конфликт, до момента в който ръководи транспортно средство на 30-годишна възраст против 3-годишна кола, да вземем за пример.

Автоиндустрията непрестанно работи за възстановяване на сигурността на съществуващите механизми, както и за създаване и тестване на нови хрумвания за по-безопасни транспортни средства. Макар че оптимално безвредният автомобил е към момента много надалеч, производителите на коли реализираха забележителен прогрес в подобряването на цялостната сигурност и отбрана, която обезпечава структурата на колите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР