Първите купувачи ще получат устройството с отстъпка от 55%Selpic P1

...
Първите купувачи ще получат устройството с отстъпка от 55%Selpic P1
Коментари Харесай

Най-малкият принтер Selpic P1 дебютира в Indiegogo

Първите купувачи ще получат устройството с отстъпка от 55%

Selpic P1 има необикновено дребни размери – 13х3х2,4 см и тежи единствено 180 грама
(снимка: Selpic)

П реносим ръчен принтер, за който се твърди, че е най-малкият в света, набира финансиране в платформата Indiegogo. Моделът Selpic P1 разрешава щемпел в придвижване върху всевъзможни повърхности.

Принтерът има необикновено дребни размери – 13х3х2,4 см и тежи единствено 180 грама, което го прави елементарно портативен даже в джоба. Може да работи 3 часа след цялостното зареждане на литиево-полимерната батерия.

Selpic P1 печата с разграничителната дарба 600 dpi върху разнообразни повърхности, включително метал, текстил, пластмаса, кожа и хартия. Подходящ е за печатане на лога, текстове, фотоси, баркодове, QR кодове и други Може да се употребява на всички места – в офиса, вкъщи, по време на командировка и в придвижване.

Принтерът поддържа 6 съществени цвята за щемпел. Съвременните мастила на водна основа подсигуряват ослепителен, резистентен на избледняване щемпел. Можете да отпечатвате няколко реда по едно и също време, да регулирате скоростта, типа на щемпел и други параметри с приложението за принтера.

Джобният принтер печата върху разнообразни повърхности като метал, текстил, пластмаса, кожа, хартия…
(снимка: Selpic)

Selpic P1 е съчетаем с iOS, Android, Windows и Mac платформи. Потребителите просто би трябвало да изберат изображение, лого или текст и да натиснат клавиша за щемпел.

В момента най-малкият принтер в света Selpic P1 е наличен за предварителни поръчки в краудфъндинг платформата на цена от 89 $, или с 55% отстъпка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР