Първите жени частни детективи в Торонто продължават да решават случаи,

...
Първите жени частни детективи в Торонто продължават да решават случаи,
Коментари Харесай

Случаите на Франки Дрейк продължават по Epic Drama

Първите дами частни детективи в Торонто не престават да вземат решение случаи, отказани от полицията и от другите детективски организации всяка делнична вечер от 19:20 часа по Epic Drama. В новия сезон вземат участие като гост-звезди Лара Джийн Чоростецки ( " Designated Survivor ", " X Company ", " Ханибал " ), Алън Давис ( " QI ", " Джонатан Крийк " ) и Винсънт Уолш ( " The Fall " ). Те се причисляват към гост-звездите от първия сезон Уенди Крюсън ( " Saving Hope " ) и Грейс Лин Кунг ( " Стар трек: Откритие " ).

Главната роля на Франки се играе от канадката Лорън Лий Смит . Родената във Ванкувър актриса е била част от доста хитови телевизионни продукции като „ The L word ”, „ CSI: Crime Scene Investigation ”, „ The Listener ”. За последните няколко години, като се изключи че се превръща жена детектив, играе и брачна половинка на Майкъл Шанън в носителя на „ Оскар ” за предходната година „ Формата на водата ”:



" Снимах два дни с Майкъл Шанън, беше необикновено! Той е може би един от най-дълбоките артисти, с които съм работила, а Гийермо е може би най-милият и прелестен огромен режисьор, споделя Лорън Лий. - Бях там единствено за два дни, само че можеше да усетиш, че всички се гордееха да бъдат част от фотосите и знаеха, че се случва нещо доста особено. Така че беше ужасно да съм там. "

Шантел Райли играе Труди, която освен се бори с предразсъдъците, че е жена детектив през 20-те години, само че и идва от огромно афро-американско семейство и майка ѝ не утвърждава работата ѝ. Тя е дясната ръка на Франки, оказват помощ им и Фло, която работи в моргата, и Мери, която мечтае да бъде служител на реда, само че е офицер по морала. Ще забележим Шантел и в новия сериал „ Second City ”, който е с част от героите на сполучливия „ Костюмари ”. Тя ще показа всичко за опита си на сцената на Бродуей, дамските другарства на снимачната площадка и любовта си към супер героите на Марвъл.



Ребека Лидиард и Шарън Матюс са в функциите надлежно на Мери и Фло – двата поддържащи персонажа в детективската история. Двете актриси са познати към този момент на публиката и преди триумфа на сериала. Ребека Лидиард е един от главните персонажи в сериала на Нетфликс “Alias Grace ” по романа на Маргарет Атууд, а Шарън Матюс е доста известна с музикалните си спектакли в Канада, както и функциите си във филми като “Mean Girls ” и “Hairspray ”.

Вторият сезон на поредицата се развива през 1921 година, когато светът минава през големи промени. От грамофоните звучи джаз, до момента в който комунизмът и Сухият режим се разискват на твърди напитки в незаконните нощни клубове. Новата ера изисква нови детективи. Жаждата за завършения на безстрашните Франки и Труди ги въвлича във всевъзможни проблеми, само че те постоянно съумяват да се измъкнат. Случаите им ги водят във всички кътчета на Торонто и те се срещат с хора от всички пластове на обществото, наред с най-важните исторически персони.

Ето няколко секрети за това по какъв начин се основава сполучлив детективски сериал от създателките му:



Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен без спомагателна месечна такса за фена и без спирания за реклама, към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 129 канал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР