Първите женени лесбийки у нас – Диляна и Вера, очакват

...
Първите женени лесбийки у нас – Диляна и Вера, очакват
Коментари Харесай

Първите женени лесбийки у нас чакат син

Първите женени лесбийки у нас – Диляна и Вера, чакат наследник. Щастливите родителки оповестиха радостната вест в навечерието на Коледа във Facebook, гневни от следващите трудове в пресата против обществени живот на другите двойки у нас.

„ Очакваме първото си дете! И какво, като порасне ще го прокудите в настрана учебно заведение или детска градина?! Ние ли сме най-големият проблем в тази страна?!”, питат двете кандидат-майки. Те са уверени, че бащина милувка на хлапето въобще няма да липсва, тъй като две дами знаели по-добре да се грижат за бебе, в сравнение с двама обичайни съпрузи. И се майтапят с паметния лаф на Любен Дилов-син: „ В България в действителност всички деца са отгледани от еднополови двойки – мама и баба”.

Биологична майка на малчугана ще бъде 25-годишната Диляна, която към този момент е навлязла в четвъртия месец и бременността си и е почнала да „ лепи” килограми по другояче тънката си талия. С боязън чака всички безредици от идното майчинство и е сигурна, че половинката й Вяра, която извършва функционалностите на мъж и брачен партньор, ще направи всичко допустимо нищо да не липсва на мъничето - нито във финансов, нито в нравствен аспект.

Зачатието станало след няколко диалога сред влюбените дами. Били единомислещи, че връзката им би трябвало да бъде скрепена с изключение на с църковен брак, както направиха през май тази година, и с поколение. Спрели се на донорска яйцеклетка. И попаднали на читави лекари, които съвсем незабавно съумели да забременят Диляна.

Бъдещите родителки са се открили в Русе. Отсега мислят за детската стая на хлапето и за възможното й обзавеждане. Те са безапелационни, че дребното ще ги назовава мама 1 и мама 2, вместо майка и баща, тъй като по този начин би било редно. 41-годишната Вяра е уверена, че ще бъде по-успешен татко, в сравнение с който и да било различен мъж в страната. Тя има прочут отпит от класическо семейство сред мъж и жена. От първи си брак с представител на мощния пол не била изключително очарована за това се стигнало до бракоразвод. Единственото хубаво нещо от това време е 21-годишен наследник, който което към този момент имал независим живот и класическа полова ориентировка. Той подкрепял майка си във връзката й се жена и се радвал, че тя е щастлива.

Сега Вяра с неспокойствие чака втората си рожба от Диляна и този път била много по-щастлива, тъй като дамите се раздавали по-силно една на друга в любовта и рядко си изневерявали. Мъжете пък били като котараците – не се знаело кой ден на кой покрив ще прескочат.

По време на брака си с мъж, Вяра имала забежки и с дами. Тогава осъзнала, че слабият пол я притегля същински и когато е с дама, не й се постанова да се преструва на влюбена. С времето си създава и мъжко държание. Започва да се татуира с големи картини по ръцете и избрани места от тялото си. Диляна е потомствена лесбийка. В рода й има няколко фенки на Сафо, измежду тях 70-годишната й вуйна, която любела мадами скрито по времето на социализма. Лесбийка е и доведената й сестра, която никак не желала да помирише мъжко.

Диляна и Вяра се срещнали в обществените мрежи преди няколко години. Почти 8 месеца се ухажвали взаимно във Facebook, споделяли си фотоси и разказвали персоналните житейски истории. На живо се срещнали при следващото завръщане на Диляна у нас след гурбет в чужбина. На първото кафе се харесали още по-силно и решили, че имат късмет да бъдат двойка, тъй като искрите на Амур се усещали на масата. Установили, че имат общи тематики и че е добре да си станат по-близки. Двете взаимно си признали, че имат опит освен с мъжете, само че и с дамите, само че нежният пол бил по-отговорен и по-нежен към сътрудниците. На брак се решила първо Вяра. Една вечер си пийнала порядъчно. Към 2 през нощта написала есемес на Диляна със наличие: „ Обичам те”. Месеци по-късно купила годежен пръстен. Без да предизвести обичаната си я изненадала, падайки на колене в дома й и поднасяйки бижуто. Когато чула съдбовното „ да”, едвам не припаднала от трогване. След месец й подарила още един годежен пръстен – ей, по този начин за скрепване на любовта. За сватбата купила халки с гравирани имена.

Късокосата жена била повече от безапелационна, че с Диляна ще остане до края на земните си дни. Диляна също се били преситила на мъжете и желала да остарее с жена. „ По-добре две положителни майки, в сравнение с един неприятен татко. Ще дадем всичко на общото си хлапе. Не стопираме да обясняваме, че половата ориентировка не се придобива, а е вродена, тъй че няма заплаха да насочим усета на детето си към избран пол”, хорово разправяли младите дами, написа "Уикенд "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР