Първите изтребители МиГ-35 са предадени на Военно-космическите сили (ВКС) на

...
Първите изтребители МиГ-35 са предадени на Военно-космическите сили (ВКС) на
Коментари Харесай

Военно-космическите сили на Русия получиха първите МиГ-35

Първите изтребители МиГ-35 са предадени на Военно-космическите сили (ВКС) на Русия, заяви организация ТАСС, представена от " Фокус ".
Генералният шеф на съветската самолетостроителна корпорация " МиГ " и вицепрезидент за военно-техническо съдействие на Обединената авиостроителна корпорация Иля Тарасенко осведоми публицистите в понеделник на аерокосмическото ревю в Льо Бурже.
„ Наистина, те (първите МиГ-35 - бел. ред.) са трансферирани, изпълняваме контракта си в точния момент “, сподели специалистът.
Припомняме, че МиГ-35 е най-новият многоцелеви изтребител от потомство 4++, който е основан въз основата на МиГ-29К/КУБ и МиГ-29М/М2. Началото на полетните проби и интернационалната презентация на машината се състоя през януари 2017 година, а през декември същата година бяха приключени фабричните му проби.
Изтребителят е основан за работа в зони на въоръжени спорове с висока активност в изискванията на наситена и ешелонирана система за противовъздушна защита (ПВО) на съперника. Той може да извършва комплицирани многоцелеви задания в изискванията на непрекъснато изменяща се оперативна и тактическа конюнктура на бойното поле и да поразява въздушни, наземни и надводни цели.
Първият контракт за доставка на шест МиГ-35 до 2023 година бе подписан от заместник-министъра на защитата Алексей Криворучко и ръководителя на Обединена авиостроителна корпорация Юрий Слюсар на 22 август 2018 година на форума Армия-2018 в Кубинка край Москва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР