Първите гребени за косата се появяват на планетата преди 5

...
Първите гребени за косата се появяват на планетата преди 5
Коментари Харесай

9 прически и боядисвания, които са остарели, но все още мнозината питат фризьорите за тях

Първите гребени за косата се появяват на планетата преди 5 хиляди години и са открити в Африка. И от този момент човечеството отделя доста време и внимание на косата си, а модата за прически и техники за боядисване се трансформира толкоз бързо, що се касае за облекла или аксесоари.

Ние проучихме най-новите трендове и разбрахме кои прически и типове оцветяване можете умерено да оставите в предишното и да не се връщате към тях през идващите 10 години.

1. Кок

 Модните кокове преди няколко години бяха доста настоящи. Те са сменени от лек и нехаен невисок кок с прибрана обратно коса зад ушите. Тази прическа свети повече от един сезон на изложбите на изтъкнати дизайнери и по улиците на международните фешън столици.

2. Обемни плитки

 Прически с обемни плитки се носеха в учебно заведение, работа, сватби и годишнини. Но те останаха в далечното минало. Модата за непринуденост диктува нови правила. Модерната плитка е елементарна в осъществяване, без комплициран фон. В наклонността на плитките с две еластични ленти: направете ниска опашка, по-късно сплетете косата си както нормално и фиксирайте косата с ластик.

3. Висока опашка

Благодарение на Ариана Гранде, гъстата висока опашка се трансформира в мечтана прическа за доста девойки. Стилистите поучават да замените високата конска опашка с ниска или класическа версия на прическата, когато опашката е ситуирана сред короната и задната част на главата.

4. Къс обръснат фасул

Според стилиста, през последните няколко сезона, „ фасул “ с прав графичен борд е настоящ. Подстригването ще наподобява ужасно както във всеки ден, по този начин и на специфични събития. Когато избирате дължина, да се концентрирайте върху вида лице.

5. Изправена коса

 Добра вест за тези с къдрави и вълнообразни къдрици: време е да забравите за идеално вършиме коси. Стилистите поучават да наблегнете естествената конструкция на косата със стилизиращи артикули и да обичате естествените си къдрици.

6. Два стегнати кока

Два кока, напомнящи на ушите на Мики Маус или прическата на принцеса Лея, бяха извънредно известни в обществените мрежи. Но колкото по-ярка е наклонността, толкоз по-бързо става анти-тенденция. Днес фризьорите поучават да промените екстравагантната прическа в класическата си версия.

7. Малки къдрици

 Стилистите поучават да промените дребни къдрици на типичен меки талази в стила на 40-те години. На мода е естествеността и чувството, че стилът е изработен няколко минути преди да напусне къщата.

8. Косата неестествено бяла (руса)


Неестествено бял, като лист хартия, цветът на косата се трансформира в същински проблем както за фризьорите, по този начин и за техните клиенти. Трябва непрекъснато да обезцветявате и употребявате специфични шампоани. Има късмет да останете с тънка и чуплива коса. Основното нещо е да изберете това, което дава отговор на вашия звук на кожата.

9. Цветни краища

Цветното боядисване няма да отстъпи позициите си през идващите сезони. Но не и цветните краища, които бяха известни преди няколко години: този тип оцветяване е в предишното. Заменя се с цветна кичури и изцяло боядисана коса.

На какво се фокусирате при избора на прическа или цвят на косата?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР