Първите две декади на месец февруари ще донесат на представителите

...
Първите две декади на месец февруари ще донесат на представителите
Коментари Харесай

Февруари ще бъде месеца на парите за тези няколко зодии

Първите две декади на месец февруари ще донесат на представителите на всички зодиакални знаци блян към вътрешна и външна независимост, дейна самореализация в професионалната сфера, предпочитание да погасят моралните и материалните си отговорности, с цел да не бъдат длъжни никого.

През това време ще станем по-взискателни към приятелите си и по-снизходителни към тези, които са ни изцяло безразлични. Ще се появят някои доста истински хрумвания, свързани с възстановяване качеството на работата и ще укрепим гражданската си позиция. През февруари ще взимаме значимите решения по-бързо и по-смело, въпреки че не всички те най-после ще се окажат верни.

Благоприятни дни: от 1 до 4, от 6 до 12, от 14 до 18, от 20 до 25, 27 и 28

Неблагоприятни дни: 5, 13, 19, 26.

А ето какво би трябвало да чакат представителите на всеки зодиакален знак през втория месец на новата година:

Овен

През месец февруари Овните ще бъдат доста дейни и ще употребяват всички вероятни средства, с цел да реализиран професионалните и персоналните си цели. Предстои ви да превърнете в действителност доста от концепциите, които сте натрупали дълго време и да осъществите ненадейно зародилите си проекти. Много от вашите дейности ще се дължат на спонтанни решения, които обаче ще бъдат доста точни. Не е изключено да се впуснете и в някакви непредвидени инициативи. Може да се наложи и да се борите за правата си. Възможно е внезапно да откриете, че в дадена обстановка не сте работили по почтен или легален метод и да решите да възстановите справедливостта, като в това време постигнете и отплата.

В началото на месеца неизмеримо предпочитание ще ви подтикне да коригирате целия си живот или най-малко част от проектите си. В средата на февруари ще би трябвало да се лишите от някакво материално желание, тъй като ще се окаже, че то няма да ви донесе пари. В края на месеца доста неща ще зависят от деликатността ви.

Най-благоприятни дни: 10

Дни, в които би трябвало да бъдете доста деликатни: 1, 2, 8, 15, 16, 23

Телец

В първата половина на февруари Телците ще би трябвало незабавно да завършат някакви каузи, които влачат от задоволително дълго време и отвличат вниманието им от настоящите неща. Именно затова не е изключено да зародят спорове с шефовете или деловите ви сътрудници. През втората половина ви чакат надалеч по-перспективни инициативи, чиито резултати ще се отразят доста положително върху материалното ви състояние и обществения ви статус. Отношенията ви с хората, на които държите изключително доста, ще се подобрят доста. Очакват се някакви приятни и потребни придобивки.

В началото на февруари има огромна възможност да извършите нещо, което е доста извънредно за вас и ще ви донесе финансови загуби, по тази причина е добре да бъдете доста деликатни. В средата на месеца ще се появят нови дълготрайни проекти и някакви материални стремежи. В края на месеца триумфите, които ще постигнете в доста сфери, ще повлияят чудесно върху психическото ви положение.

Най-благоприятни дни: 4, 11, 18.

Дни, в които би трябвало да бъдете доста деликатни: 5, 19, 26

Близнаци

През февруари е прекомерно евентуално да реализирате някои свои персонални професионални планове и да участвате сполучливо в неща, инициирани от близките. Не е изключено да получите и странични приходи с помощта на човек, който по някакъв метод се грижи за вас и насочва дейностите ви. Има възможност да предприемете несполучливо пътешестване, което ще се отрази много отрицателно на нервите ви, само че пък ще ви донесе доста потребен опит и нови другари или най-малко ще ви срещне с хора, които ще ви търсят още веднъж и още веднъж.

В началото на месеца можете да предизвиквате няколко плана, ръководейки се от нехарактерни за вас стремежи и желания. В средата на февруари ще би трябвало да се съчетаете удовлетворяването на личните си потребности със спазването на ползите на други хора. В края на месеца е значимо да се поддържате в положително въодушевление.

Най-благоприятни дни: 3, 15

Най-неблагоприятни дни: 7, 21, 28

Рак

През февруари Раците могат да влязат в план, който ще им донесе паметен опит, само че не и пари. Между другото, през втората половина на месеца сами ще предизвиквате нещо сходно, което ще се окаже доста преференциално от материална позиция, ще разшири хоризонтите и пълномощията ви. По същото време ви следва да се отправите към място, на което към този момент сте били няколко пъти и което постоянно ви носи морални и материални изгоди. Очаква ви и невероятна среща с някой от приятелите ви, който ще видите в напълно нова светлина.

В началото на февруари ще посветите доста от времето си за реализирането на някаква нереална концепция. В средата на месеца ваше предпочитание може да ви донесе куп проблеми на работното място и недоразумения с най-близките ви хора. В края на февруари някакво ненадейно събитие ще ви подари чувство за цялостен психически комфорт.

Най-благоприятни дни: 4, 14, 15, 17, 18, 25, 28

Дни, в които би трябвало да сте изключително деликатни: 5, 9, 19, 23, 26

Лъв

През първата половина на февруари ще можете да предизвиквате и осъществите няколко самостоятелни комерсиални плана, които ще се окажат доста сполучливи и печеливши, въпреки че ще ви лишават доста сили, време и нерви. В същия интервал ще се наложи да сложите точка в връзките си с някой ваш другар, което няма да ви донесе приятни страсти. През втората половина на месеца не са изключени непредвидени разноски, неудачни покупки, нерентабилни инициативи, проблеми в връзките с началниците или деловите сътрудници. Между другото, не е изключено да получите дарове от хората, които ви поддържат.

В началото на февруари пред вас ще се появи опция да спечелите положителни пари от нещо. То обаче може да не се хареса на хората, които държат на вас. В средата на месеца би трябвало да се отнасяте доста деликатно с финансовите си каузи и да не давате пари назаем. В края на февруари ще намерите нов и доста работещ метод за релаксация.

Най-благоприятни дни: 17, 18

Дни, в които би трябвало да сте извънредно деликатни: 2, 16, 23

Дева

През февруари Девите ще се възползват от непредвидена опция, която ще им разреши да попаднат измежду участниците в доста преференциален план. Голяма е вероятността той да им донесе основни попълнения в банковата сметка и да им разреши да закрепят позициите си в някаква общественост, в която ще намерят потребни хора, а за какво не и другари.

През третата декада на месеца не са изключени здравословни проблеми, спорове с хора, с които ви свързват неофициални връзки и неточности, предизвикани от психични фактори.

В началото на февруари се въздържайте от пътувания за занимания, инициирани от хора, които първо работят, а по-късно мислят. В средата на месеца се гответе за непредвидена облага. А в края на февруари е добре да не вредите на организма си и да не употребявате неща, които могат да ви доведат до депресивни положения.

Най-благоприятни дни: 6, 20, 27

Дни, в които би трябвало да сте изключително деликатни: 7, 8, 14, 22, 28

Везни

През февруари Везните могат да се сблъскат с проблеми в професионалната сфера, които да доведат до понижаване на приходите им и да ги принудят да търсят помощ от хора, на които преди време самите те са помагали. Въпреки това, през третата декада не е изключено на хоризонта да се появи комерсиален план, иницииран от някой от обкръжението ви, който ще ви даде опция с лекост да поправите финансовото си положение. Най-важното е да внимавате по какъв начин влагате парите си.

През този месец ви чакат няколко частни мероприятия, които ще ви дадат доста в персонален проект и ще покажат същинското отношение на хората, които сте позволили покрай себе си. Тези събития ще ви донесат доста разнородни страсти.

В началото на февруари ненадейно сбъдване на едно от желанията ви ще ви даде мотив да разчитате на нещо по-голямо. В средата на месеца подозрително на пръв взор делово предложение може да се окаже единствения излаз от някаква комплицирана обстановка. В края на февруари е доста евентуално да се наложи да преосмислите полезностите си.

Най-благоприятни дни: 2, 8, 9, 15, 16, 21, 22, 23

Дни, в които би трябвало доста да внимавате: 3, 5, 10, 17, 19, 26

Скорпион

През февруари Скорпионите могат да се скарат с всичките си другари и да провалят всичко, върху което са работили дълго време. Възможно е внезапно да решите, че сте изтощени от това, което се случва в живота ви и да предприемете световни промени. Не е изключено протестът ви против рутината да ви донесе изгоди, изключително в случай че от дълго време желаете да извършите нещо напълно друго, да започнете от нулата и да се пробвате на ново професионално занятие.

Не е изключено да се появят някакви нови материални цели и стремежи, да ви се прииска да се сдобиете с някакво характерно имущество, да придобиете необикновен обществен статус. Това ще ви накара незабавно да запретнете ръкави, с цел да материализирате желанията си.

В началото на месеца доста неща ще зависят от това до каква степен сте удовлетворени от живота, който водите сега. В средата на февруари огромна роля ще играят фантазиите ви. В края на месеца постоянно ще действате против събитията.

Най-благоприятни дни: 23, 24

Дни, в които би трябвало да сте изключително деликатни: 1, 15, 18, 22

Стрелец

През февруари Стрелците ще стартират доста разнообразни планове, всеки от който ще им донесе или материална изгода, или нещо за душата. Вярно е, че има възможност през третата декада да изпаднете ненадейно в илюзия, да се поддадете на импулса и да хвърлите напразно много огромна сума, смятайки, че помагате на някого. Не бъдете прекомерно лековерни и в случай че желаете да се заемете с благотворителна активност, направете го след деликатна инспекция и откакто се уверите, че помагате на тези, които в действителност се нуждаят.

През този месец по някаква причина и по доста субективни съображения ще си позволявате доста повече от нормалното, ще си позволите нещо, което като цяло си забранявате или си го позволявате, само че в доста умерена доза.

В началото на февруари пред вас едновременно ще се открият няколко нови благоприятни условия. В средата на месеца има възможност да си извършите напълно неправилни заключения от някаква информация. В края на февруари можете да допуснете неточности, които ще се отразят доста неприятно на възгледите ви.

Най-благоприятни дни: 21, 28

Дни, в които би трябвало да сте изключително деликатни: 13

Козирог

През първата половина на февруари Козирозите могат да се решат на някакъв невиждан акт, който ще им разреши да стартират извънредно печеливш търговски план или да си обезпечат постоянни и доста високи приходи по някакъв различен метод. Освен това ще имате опция да подобрите връзките си с тези, с които неотдавна сте били в спор, само че за задачата ще би трябвало да извършите огромен компромис.

В третата декада ви чакат големи триумфи на работното място, крупни придобивки, които ще се окажат и потребни, и естетични, най-сетне ще решите проблем, който дълго време ви носи психичен дискомфорт.

В началото на месеца някакви скорошни инициативи ще донесат превъзходни плодове и ще ви подбуден към дейности, към които преди не бихте се осмелили. В средата на февруари ще имате доста проблеми, изключителният труд не е изключен, само че всичко ще се изплати. В края на месеца някой ще направи нещо доста хубаво за вас.

Най-благоприятни дни: 1, 2, 3, 16

Дни, в които би трябвало да сте изключително деликатни: 4, 11, 18, 21, 25

Водолей

През февруари Водолеите ще се покажат в целия си искра и ще получат изцяло заслужени награди за всичките си постижения, на които до момента по някаква причина не е обръщано внимание. Очакват се и перспективни настоятелен оферти. Не е изключено да ви писне да скромничите и да започнете искрено да пъчите гърди, изтъквайки гръмко достолепията си, постигнатите към този момент триумфи и най-сетне да получите това, което заслужавате.

Ще ви осенят забавни хрумвания, които касаят както професионалната ви активност, по този начин и персоналния ви живот. Реализирането на тези хрумвания ще разнообрази живота ви и ще ви донесе единствено позитивни неща.

В началото на месеца ще се осъществят някои ваши желания, свързани с упоритостта и честолюбието ви. В средата на февруари някои събития ще ви дадат опция да планирате нещо за далечното бъдеще. В края на месеца всичко ще зависи от вашето психическо положение.

Най-благоприятни дни: 2, 4, 9, 16, 20, 27

Дни, в които би трябвало да сте изключително деликатни: 10, 17

Риби

През февруари с няколко своевременни действия в деловата сфера, написа jenata.blitz.bg. Рибите ще си разчистят пътя си към присъединяване в извънредно преференциални професионални планове, които ще им донесат богатствата, от които от дълго време се нуждаят. Не е изключено да се появят и някакви нови увлечения, които ще ви сблъскат с забавни хора, удобно другарство и нещо потребно.

Ще си спомните, че имате права над някакви богатства и ще започнете доста интензивно да се стремите към тях. Няма да ви спре даже обстоятелството, че ще се наложи да се сблъскате с човек, от който постоянно сте се страхували.

В началото на месеца някакво изцяло разбираемо и напълно неконструктивно предпочитание може да ви подтикне към личностна промяна, която едвам по-късно ще ви донесе изгоди. В средата на февруари ви чакат куп перспективни инициативи, а в края на месеца ще се ръководите от интуицията си.

Най-благоприятни дни: 7, 8, 11, 14, 21, 22, 28

Дни, в които би трябвало да сте извънредно деликатни: 13, 20, 27
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР