Първите двама поставени на тенис турнира от категория АТР 250

...
Първите двама поставени на тенис турнира от категория АТР 250
Коментари Харесай

Бен Шелтън и Камерън Нори се класираха за четвъртфиналите в Оукланд

Първите двама сложени на тенис шампионата от категория АТР 250 в Оукланд, Нова Зеландия - Бен Шелтън и Камерън Нори - започнаха с победи присъединяване си в конкуренцията, откакто надиграха надлежно Фабиан Марожан и Люка ван Аше.

Водачът в схемата Шелтън не срещна компликации с унгареца Марожан и го победи с 6:3, 6:4 за час и 12 минути игра. Американският левичар пласира 10 аса и осъществя три пробива по пътя към първия си триумф през новия сезон.

Така, 21-годишният ученик на Университета Флорида се класира за четвъртфиналите в Оукланд, където негов противник ще бъде испанецът Роберто Карбайес Баена, който отстрани поставеният под №7 Себастиан Офнер от Австрия със 7:5, 6:3.



В същото време двукратният финалист в столицата на Нова Зеландия Камерън Нори също стартира с победа присъединяване си в конкуренцията през тази година, надигравайки мъчно Люка ван Аше с 6:3, 6:7(6), 6:1 за тъкмо два часа и половина игра.

Двубоят от осминафиналите можеше да приключи и два сета, защото в тайбрека на втория британецът имаше мачбол при 6-5 точки в своя изгода, само че загуби три следващи разигравания, а с това и втората част.

Този процес обаче по никакъв метод не повлия на Нори, който без проблеми завоюва в решителната част с 6:1 и по този начин в четвъртфиналите ще спори с квалификанта от Чили Алехандро Табило, който надделя нидерландеца Ботик ван де Зандсхулп със 7:5, 6:3.

Междувременно, неуспех в шампионата претърпяха поставените под №3 и №4 в главната скица - Франсиско Серундоло и Феликс Ожие-Алиасим, които изгубиха още при първата си поява на корта.

Аржентинецът бе победен от френския квалификант Александър Мюлер с 1:6, 1:6 за малко повече от час игра, до момента в който някогашният полуфиналист от US Open Ожие-Алиасим отстъпи на Даниел Алтмайер с 6:7(9), 5:7, откакто пропиля четири сетбола в хода на първата част.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР