Първите два случая на варианта Омикрон на коронавируса са били

...
Първите два случая на варианта Омикрон на коронавируса са били
Коментари Харесай

Първите два случая на варианта Омикрон са потвърдени в Румъния

Първите два случая на разновидността Омикрон на ковид са били доказани в Румъния, съобщи Аджерпрес, като се базира на известие на министерството на опазването на здравето от събота вечер.

В информацията се споделя, че случаите са били открити при двама пасажери от Южна Африка, кацнали в Букурещ на 30 ноември. Става дума за 48-годишна жена от окръг Брашов и 59-годишен мъж от окръг Васлуй. И двамата нямат признаци и са сложени в изолираност в домовете си.

В самолета пътуваха и жители на други страни, измежду които и 10 българи. Сред българите няма с позитивен тест за ковид.

Очакват се резултатите от секвенирането на тестът на състезател от град Бая Маре, който също се е завърнал от Южна Африка.

Междувременно в Австрия, Германия и Испания избухна ново неодобрение против Коронавирус рестриктивните мерки.

Над 40 хиляди души излязоха на митинг в австрийската столица Виена поради проектите за наложителна имунизация, а в Германия митинги против стягане на рестриктивните мерки се организираха в Берлин и Франкфурт.

В Испания също излязоха по улиците. Хиляди се събраха в Барселона, с цел да стачкуват против Коронавирус документите, които се изискват на множеството публични места.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР