Първите два мача от шестия кръг на Първа лига ще

...
Първите два мача от шестия кръг на Първа лига ще
Коментари Харесай

Локомотия София и Хебър дават старт на шестия кръг в Първа футболна лига

Първите два мача от шестия кръг на Първа лига ще се изиграят през днешния ден. От 19:00 часа Локомотив София посреща Хебър Пазарджик, а от 21:15 часа Локомотив Пловдив е хазаин на Арда.

Локомотив София не се показва на предстоящото равнище от началото на сезона, въпреки че към този момент съумя да запише две домашен победи против Ботев Враца (1:0) и Пирин (2:0). В другите си три дуела обаче " железничарите " бяха разрушени от Левски с 0:6 и изгубиха от Локомотив Пловдив (2:4) и Арда (0:1). Сега от играчите на Стойчо Стоев ще се чака да зарадват своите почитатели с триумф в " Надежда ". От своя страна Хебър на Любослав Пенев е доста стабилен през акцията, като към този момент взе точки на ЦСКА и ЦСКА 1948, а също така записаха минимални победи над Берое и Ботев Пловдив вкъщи, като единственото проваляне пристигна при гостуването на Черно море. Пазарджиклии са позволили единствено два гола в пет мача и заемат шесто място в класирането с осем точки.

В късния мач Локомотив Пловдив ще се опита да отбрани първото си място в класирането с триумф над Арда. " Смърфовете " завоюваха 13 точки от 15 вероятни през сезона, като са в серия от четири следващи победи. Арда на Александър Тунчев също впечатлява с представянето си и завоюва последните си три срещи, като заема осма позиция в подреждането с актив от седем точки от четири мача.

Пълна стратегия за шестия кръг на Първа лига:

Петък, 17 август

19:00, Локомотив София - Хебър

21:15, Локомотив Пловдив - Арда

Събота, 18 август

19:00, Берое - Славия

21:15, Ботев Враца - ЦСКА

Неделя, 19 август

19:00, Ботев Пловдив - Крумовград

21:15, Черно море - Лудогорец

Понеделник, 20 август

20:30, ЦСКА 1948 - Етър





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР