Първите два мача от осминафиналната фаза на Мондиал 2022 ще

...
Първите два мача от осминафиналната фаза на Мондиал 2022 ще
Коментари Харесай

1/8-финалите на Мондиала стартират - програма

Първите два мача от осминафиналната фаза на Мондиал 2022 ще се изиграят през днешния ден. От 17.00 часа Нидерландия и Съединени американски щати ще дадат старт на елиминациите в Катар, а от 21.00 часа кандидатът за трофея Аржентина ще премери сили с Австралия.
В ранния мач ще се срещнат два млади и амбициозни тима, които преодоляха групите, без да позволен загуба. " Оранжевите " на Луис ван Гаал завоюваха група А след победи над Катар и Сенегал, и тъждество с Еквадор, като огромната звезда на отбора несъмнено е 23-годишният нападател Коди Гакпо, който се разписа и в трите дуела. От своя страна американците направиха равенства с Уелс и Англия, след което завоюваха основния си конфликт с Иран, с цел да завършат на втора позиция в група В. Букмейкърите дават несъмнено преимущество на Нидерландия в този дуел, само че Съединени американски щати потвърди, че е доста костелив орех, а играчи като Уестън Маккени и Кристиан Пулишич имат класата да решат всеки мач.

В късния дуел Аржентина ще влязат като сериозен любимец в срещата с Австралия. Лео Меси и компания започнаха Мондиал 2022 с шокираща загуба от Саудитска Арабия, само че по-късно подвигнаха оборотите и записаха поредни победи над Мексико и Полша, с цел да се класират за осминафиналите като спечелили в групата.
Австралия имаше сходен път към елиминациите, откакто " кенгурутата " започнаха с тежко проваляне от Франция с 1:4, само че по-късно ненапълно изненадващо надиграха Тунис и Дания с 1:0, с цел да съберат шест точки и излязат от групата.

Програма на Мондиал 2022 за през днешния ден:
17.00: Нидерландия - Съединени американски щати
21.00: Аржентина - Австралия.
Неделя
17.00: Франция - Полша
21.00: Англия - Сенегал
Понеделник
17.00: Япония - Хърватия
21.00: Бразилия - Република Корея
Вторник
17.00: Мароко - Испания
21.00: Португалия - Швейцария
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР