Първите два мача от осминафиналната фаза на Мондиал 2022 ще

...
Първите два мача от осминафиналната фаза на Мондиал 2022 ще
Коментари Харесай

Започват осминафиналите на Световното

Първите два мача от осминафиналната фаза на Мондиал 2022 ще се изиграят през днешния ден, събота. От 17:00 часа Нидерландия и Съединени американски щати ще дадат старт на елиминациите в Катар, а от 21:00 часа кандидатът за трофея Аржентина ще премери сили с Австралия.

В ранния мач ще се срещнат два млади и амбициозни тима, които преодоляха групите, без да позволен загуба. " Оранжевите " на Луис ван Гаал завоюваха група А след победи над Катар и Сенегал, и тъждество с Еквадор, като огромната звезда на отбора несъмнено е 23-годишният нападател Коди Гакпо, който се разписа и в трите дуела. От своя страна американците направиха равенства с Уелс и Англия, след което завоюваха основния си конфликт с Иран, с цел да завършат на втора позиция в група В. Букмейкърите дават несъмнено преимущество на Нидерландия в този дуел, само че Съединени американски щати потвърди, че е доста костелив орех, а играчи като Уестън Маккени и Кристиян Пулишич имат класата да решат всеки мач.

В късния дуел Аржентина ще влязат като сериозен любимец в срещата с Австралия. Лео Меси и компания започнаха Мондиал 2022 с шокираща загуба от Саудитска Арабия, само че по-късно подвигнаха оборотите и записаха поредни победи над Мексико и Полша, с цел да се класират за осминафиналите като спечелили в групата.

Австралия имаше сходен път към елиминациите след тежкото проваляне от Франция с 1:4, само че по-късно ненапълно изненадващо надиграха Тунис и Дания с по 1:0, с цел да съберат шест точки и излязат от групата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР