Първите думи на мъжа, след като видял бял свят, били

...
Първите думи на мъжа, след като видял бял свят, били
Коментари Харесай

Чудо след 125 часа престой под руините

Първите думи на мъжа, откакто видял бял свят, били по какъв начин са децата му

Място: град Адъяман. Ден 6-ти след унищожителните трусове с център Кахраманмараш (Южна Турция).

Садък Тунч от град Адъяман бе избавен 125 часа след трусовете, които раздрусаха преди 6 дни Южна Турция. Мъжът е бил покрит под руините на 7-етажен жилищен блок, написа Българска телеграфна агенция.

Спасителен отряд от турски миньори схваща, че мъжът е жив под руините и часове наред се мъчи да стигне до него. Накрая напъните им се увенчават с триумф.

Миньорите-спасители стартират да се прегръщат от наслада, когато съумяват да извадят отдолу под руините затрупания мъж, а околните му насочат молебствия на признателност към бога.

Спасяването на жив човек 125 часа след началните земетресения се смята за знамение.

Първите думи на мъжа, откакто видял бял свят, били по какъв начин са децата му. Той заплакал, когато му съобщили, че са живи и здрави.

След оказаната му първа помощ, избавеният е откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение.

Междувременно по данни на Дирекцията за ръководство при бедствия и изключителни обстановки (АФАД) жертвите на земетресенията от 6 февруари в Турция надвишиха 20 000 души, а ранените са над 80 000. По бройка жертвите са повече от тези от разрушителното земетресение с магнитуд 7.4 по Рихтер през 1999 година, което порази региона на Истанбул и Мармара. Тогава по публични данни починалите бяха към 17 хиляди, а ранените към 50 хиляди.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР