Първите дни на октомври ни подлъгаха, че топлото време може

...
Първите дни на октомври ни подлъгаха, че топлото време може
Коментари Харесай

Новите филми и сериали по HBO през октомври

Първите дни на октомври ни подлъгаха, че топлото време може да продължи постоянно, само че обстановката внезапно се промени и в този момент се " радваме " на дъжда.
 Новите филмите и сериали по HBO през септември
Новите филмите и сериали по HBO през септември

През първите дни на есента няма да има време за скучаене

В това обаче няма както нищо необичайно, по този начин и нищо неприятно, тъй като, когато времето на открито не става за разходка, имаме повече благоприятни условия да се настаним комфортно на дивана и да гледаме някои филм или сериал.

И тази есен HBO няма да ни разочарова със заглавията, които са подбрали за месец октомври, а в този момент ще им хвърлим и един взор.

" Екатерина Велика "

Сериалът се състои от четири съвсем едночасови епизода, които ни потапят в света на може би най-могъщата жена монарх в историята - Екатерина Велика (Хелън Мирън).

Тя се качва на трона много противоречиво, като даже не е рускиня, а била омъжена за Петър III и след гибелта му стартира да господства - и по този начин съвсем половин век.

Екатерина сигурно се вписва в определението за модерна жена. Тя е решителна, самостоятелна, извънредно умна и полово освободена. Сериалът наблюдава последните години от царуването ѝ и аферата ѝ с военачалник Григорий Потьомкин (Джейсън Кларк).

Двамата не могат да сключат публично брак, само че построяват неповторима връзка, в основата на която е предаността. Дали обаче тя ще бъде задоволителна, с цел да надхитрят съперниците си.

Премиерата на " Екатерина Велика " е на 4 октомври от 21 ч. по HBO

" По американски "

В първия сезон на сериала видяхме по какъв начин едно американско момче - Спенсър Джеймс, правеше всичко по силите си, с цел да сбъдне американската си фантазия и да играе професионален американски футбол. Във втория сезон ще заварим Спенсър като щатски първенец, само че ще би трябвало да вземе едно тежко решение.
 „ Играчи “, HBO, Дуейн Джонсън и какво да чакаме от петия и финален сезон на сериала
Какво да чакаме от последния сезон на „ Играчи “

Дуейн Джонсън ще продължи да ни демонстрира, че няма невъзможни неща

Той би трябвало да избира сред фамилията и сърцето си. От едната страна е Бевърли Хилс, където играе сега под управлението на треньора Били Бейкър. От другата пък е родният му Лос Анджелис, където е фамилията му.

Това си е тежко за взимане решение, а и става още по-трудно за него, тъй като в Бевърли Хилс са всичките му другари, както и гаджето му - Лейла. Изборът си е избор, само че една неточност ще промени живота му и този на хората към него.

" По американски " е в HBO GO от 8 октомври

" Пазителите "

Сериалът е основан на DC комиксите на Алан Мур и Дейв Гибънс. Действието се развива в различна действителност, в която маскираните супергерои се трансформират във зложелател на обществото.

Те биват преследвани от органите на реда и избивани или затваряни. В един миг всички си мислят, че тези маскирани супергерои са изчезнали, само че ще останат неприятно сюрпризирани от обстоятелството, че това надалеч не е по този начин.

В " Пазителите " ще забележим Реджина Кинг, която влиза в ролята на Анджела Абар - полицейски следовател в Тълса. Джеръми Айрънс, който играе застаряващ английски лорд, Дон Джонсън е шефът на полицията в Тълса и Джийн Смарт влиза в ролята на сътрудникът на ФБР Лори Блейк.

Премиерата на " Пазителите " е на 21 октомври от 21 ч. по HBO

" Силициевата котловина "

Сериалът се завръща за своя шести и за жалост финален сезон. До момента " Силициевата котловина " влезе под кожата на доста хора, както и на самия Бил Гейтс.

Припомняме, че сериалът споделя историята софтуерната компания Pied Piper и четиримата ѝ създатели. А те са толкоз особени, че мъчно можем да не ги запомним.
 Бил Гейтс и
Сериалът, който Бил Гейтс предлага да гледаме

Силициевата котловина има своите секрети

Ричард (Томас Мидълдич) е изпълнителен шеф и въплъщение на мита, че компютърните гении са асоциални. Неговите " братя по оръжие " също не падат по-долу в странността си.

Динеш (Кумеил Нанджиани) е програмист, който постоянно бива съспван от смешки от Гилфойл (Мартин Стар), а Джаред (Зак Дън) е лоялният до гибел финансов шеф на компанията. Целта и на четиримата е да надвият жестоката конкуренция, а най-големият им зложелател е Гавин Белсън (Мат Рос).

Премиерата на " Силициевата котловина " е на 28 октомври от 22:30 ч. по HBO

" Госпожа Флетчър "

Знаем, че да си самотна майка не е по никакъв начин елементарно. Ив Флетчър (Катрин Хан) също знае това прелестно, тъй като откакто се е развела с мъжа си е концертирала цялата си сила в развъждането на сина си.

Малкият обаче пораства и би трябвало да замине да учи в лицей, а това прави госпожа Флетчър извънредно самотна. Тя се пробва, несъмнено, да се приспособи към новия си живот и се отдава на опити.

Те включват гледане на порно и сбъдване на потисканите през годините полови мечти. Първият сезон на сериала обаче ще ни покаже и по какъв начин синът ѝ Брендан (Джаксън Уайт) се оправя с провокациите в колежа.

Премиерата на " Госпожа Флетчър " е на 28 октомври от 22 ч. по HBO

През месец октомври в HBO GO можем да гледаме новите сезони на " Вампири: Наследство " (11 октомври) и " Касъл Рок " (24 октомври), както и премиерният сезон на " Къде си, Аляска? " (19 октомври).

Разбира се, няма да липсват и филми, а те ще бъдат " Goosebumps 2: Призрачен Хелоуин " (13 октомври), " Спайдърмен: В Спайди-вселената " (20 октомври) и " Мега звяр " (27 октомври).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР