Първите дни на Новата година идват с обещание най-сетне да

...
Първите дни на Новата година идват с обещание най-сетне да
Коментари Харесай

Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза

Първите дни на Новата година идват с заричане най-накрая да влезем в ония skinny дънки, които чакат ред в дрешника “за по-добри дни ”. Празничните трапези пък издайнически припомнят за себе си, залепени неестетично по бедрата, корема, горната част на ръцете и дупето. Звучи ли Ви познато? На нас - да. 

 

Въпреки, че ключът към хармоничната фигура са уравновесеното хранене и вярно подбрани извършения, през януари мнозина първосигнално се подлагат на яростен апетит. Не са малко и ония, които вземат решение да отстранен мазнините оперативно - обезверени, че фитнесът и диетата не правят работа за бричовете, двойната брадичка и паласките, а увисналата от диети кожа отхвърля да се прибере.

 

Допреди няколко години единственият метод за дефинитивно унищожаване на мастните натрупвания бе посредством липосукция. Това е способ, съпроводен освен от хоспитализация и обща упойка, само че и от дълъг оздравителен интервал и – в доста случаи – разпределяне на кожата заради неочакваното засмукване на огромно количество мазнини ”.

 

Верни на максимата, че лятно тяло се вае през зимата, Derma-Act предлага безболезнени и минимално инвазивни процедури, допълващи съвършено подготвителната и хранителна стратегия. Клиниките разполагат с цялостен боеприпас високотехнологични процедури и войска опитни експерти, които побеждават в битката за красиво тяло. Първа стъпка към новата ви визия е насрочването на консултация, при която нашият умел екип изследва проблематичната зона и избира подобаващата терапия съгласно вашите самостоятелни потребности. С помощта на новаторските процедури можете да възстановите хармонията в тялото си и да придобиете бленуваните съвършени пропорции.

 

На първа линия в борбата с мазнините идва криолиполизата, която в Derma-Act се прави с революционния апарат ECOCRYO.

 

Тона е новаторска, неинвазивна и безболезнена процедура за понижаване на мазнините в избрани области на тялото посредством заледяване и след това разрушение на мастни кафези. В резултат мастните кафези се разграждат в продължение на няколко месеца по натурален метод и последователно може да се забележи по какъв начин дебелината на пласта лой понижава.

Уредът ECOCRYO има доста преимущества, освен тъй като обезпечава неинвазивна и безболезнена намеса за пациента, само че и тъй като води до трайни резултати, т.е. разрушените мастни кафези в никакъв случай повече няма да се възстановят на даденото място. Веднъж унищожени, те не се възобновяват. 

 

Освен със мраз, подкожните натрупвания могат да се изгорят и с топлота, научихме при визитата ни в клиниките, ситуирани на столичния бул. “Черни връх ” и в кв. “Драгалевци ”. Обратно на криолиполизата, тази процедура се назовава термолиполиза и се прави чрез апарата. 

 

“Това е извънредно интелигентна технология за нехирургично извайване на съвършените очертания на тялото. Тя е основана, с цел да отстрани безвредно и дейно нежеланите мастни кафези.

SculpSure® покачва температурата на мастните кафези, като по този метод унищожава структурата им. Той работи безвредно и следено единствено върху зоните с непотребната мастна тъкан, като подсигурява минималното ѝ попиване в дермата и оставя повърхността на кожата невредима. По време на работата на уреда, Contact Cooling™ се употребява за постигане на идеалната дълбочина на мастната тъкан и охлажда повърхността на кожата за спомагателна сигурност и комфорт на пациента.

 

Освен стапяне на мазнините, в Derma-Act разполагат с умни решения за контуриране на силуета и извайване на мускулите. 

 

Такава е системата за контуриране на извивките Maximus от Pollogen – иновация, която разрешава на естетичните експерти да третират и четирите пласта на кожата и да се оправят с разнообразни нейни положения. Сред тях са: локално понижаване на мазнините и обиколката, лекуване на целулит, очевидно понижаване на стрии и белези. 

 

Зад процедурата Maximus стоят две новаторски технологии: TriPollar® RF и DMA. TriPollar® RF прилага топлота както на повърхностните пластове на кожата, по този начин и на по-дълбоките. Използва ниска сила, като по този метод обезпечава незабавни и дълготрайни резултати. Загряването на мастните кафези форсира метаболизма и ги кара да се свиват, което води до оформяне и контуриране на тялото. DMA пък е една от първите технологии, които усъвършенстват мускулите и мускулния тонус. Достига до другите пластове на мускула посредством непосредствено прилаган електрически ток, който провокира шпации на стимулация и релаксация за дейно нараснало мускулно натоварване. 

 

За тези от нас, които не обичат или не разполагат със свободно време да се потят в залата, на помощ идва процедурата за мускулна стимулация, която безусловно с магическа пръчка изкарва пресата на корема. Не инцидентно това е обичан метод за влизане във форма на дейни спортисти, модели, актриси, само че и за хора, възстановяващи се след характерни лекувания и интервенции.

 

“truSculpt®flex е мускулно неинвазивно , което предлага персонализирани процедури, съобразени с физическа подготовка, форма и цели на всеки обособен пациент. Многопосочната стимулация (MDS) на truSculpt®flex дава опция за работа върху 3 зони по едно и също време и до 8 зони в обособени сесии, по този метод предоставяйки най-големият размер от зони от всички уреди на пазара. Мускулната стимулация може да бъде ориентирана към характерни мускулни групи като стомах, бедра, ръце, брич, употребявайки три благоприятни условия за режим на лекуване ”.

 

По време на процедурата се слагат 8-16 truSculpt®flex апликатори в подобаващите за вас области, които излъчват ниски равнища на електричество, с цел да подтикват мускулните контракции и изградят мускулен тонус. В началото на процедурата се усеща лека контракция, изтръпване, стопляне и последователно увеличение на интензивността на стесняване на мускулите, само че без да се предизвиква дискомфорт.

Забележителни резултати могат да бъдат реализирани с минимум 4 процедури. Може да се наложи в допълнение лекуване за реализиране на персонализирани резултати. Препоръчителният брой процедури е 2 пъти седмично с период сред тях 2 до 5 дни.

 

“Черешката на тортата ” в арсенала на клиники Derma-Act е неоперативната, инжекционна липосукция, на която доброволка от нашия екип се подложи още през м. октомври. Aqualyx е инжекционно лекуване за неоперативно унищожаване на местни мастни натрупвания. Лечението се основава на местни инжекции на биосъвместима субстанция (деоксихолинова киселина) за изгаряне на непотребните мазнини в тялото изцяло безвредно и безболезнено. Веществото работи целеустремено върху проблематичните зони и отстрани мастните кафези по натурален метод. Инжекциите се вършат с усъвършенствана мезотерапевтична техника, тъй че локалната лой се третира по едно и също време по цялата ѝ повърхнина и в дълбочина, с цел да има изцяло постоянен краен резултат.

 

Предимствата на инжекционната липосукция са дефинитивно унищожаване на мастните натрупвания в тялото и лицето (двойна брадичка), непрестанен и постоянен резултат и естествено елиминиране на мастните кафези. Лечението е уместно за ръце, стомах, тил, паласки, задни елементи, бедра, колене, шия и двойна брадичка – т.е. на съвсем всички проблематични зони по тялото.

 

За тези от Вас, които въпреки всичко са решили да прибегнат до скалпел за извайване на лицето и тялото, очаквайте идващия ни репортаж, отдаден на пластичната хирургия. 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР