Първите дами на винаги са в светлината на прожекторите, независимо

...
Първите дами на винаги са в светлината на прожекторите, независимо
Коментари Харесай

Любовта на Ким Чен-ун: Какво е известно за първата дама на КНДР?

Първите дами на постоянно са в светлината на прожекторите, без значение от коя страна идват. Тяхната роля за положителния имидж на съпрузите им пред обществото е извънредно значима и даже да не им е по усета, те са длъжни да се появяват на обществени места или в медиите.

Имената на президентски съпруги като Мелания Тръмп или Бриджит Макрон са известни на всички. За медиите пишат постоянно, демонстрират техни фотоси или видеоклипове от събития, на които са били.

Някои първи дами будят удивление, други постоянно основават мотиви за злословия, а към трети ползата не е толкоз огромен, само че дейностите им постоянно притеглят вниманието на медиите и елементарните хора.

Но информацията за първата дама на Северна Корея е нищожна. Откакто бе разпозната през 2012 година, като брачната половинка на Ким Чен-ун, Ри Сол Джу и през днешния ден е мистерия за множеството хора. За нея се знае извънредно малко, а информацията за нея би трябвало, надали не, да бъде събирана троха по троха.



Тази година се случи в действителност знаково за Северна Корея събитие: страната изпрати 22-ма спортисти в прилежащата "враждебна "Република Корея, с цел да вземат присъединяване в зимната олимпиада. Това провокира избран оптимизъм и вяра за възстановяване на връзките сред двете страни, които бяха засилени и от новогодишната тирада на Ким Чен-ун.



Конкретно, Ким Чен-ун е буен фен на спортните надпревари. И въпреки външният му тип да не издава това, той доста обича футбол, баскетбол и ски. С идването на Ким Чен-ун на власт, бе даден нов подтик за редица спортове, както и сериозна подготовка на мажоретните групи или така наречен групи за поддръжка. В тях влизат единствено девойки от положителни фамилии и с избрана осанка. Представленията им постоянно са грандиозни по своята хубост и елегантност събития.



Историята за запознанството на Ким Чен-ун и Ри Сол Джу локалните медии крият по всякакъв метод. Съдейки по наличната информация, първата им среща е била през 2009 година. При това не е известна даже и точната дата на раждането на момичето. Предполага се, че тя се е родила сред 1985 и 1989 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР