Първите 120 полицаи са пристигнали в курорта Слънчев бряг. От

...
Първите 120 полицаи са пристигнали в курорта Слънчев бряг. От
Коментари Харесай

Първите 120 командировани полицаи пристигнаха в Слънчев бряг

Първите 120 служители на реда са пристигнали в курорта Слънчев бряг. От през днешния ден те ще са в помощ на сътрудниците си от локалното РУП. Командированите са освен патрулиращи, само че също и разсредващи, както и служители на реда, профилирани в залавянето на джебчии.

Това лято за сигурността на туристите в курорта ще бдят униформени по плажа, велополицаи и патрули с кучета. Районното полицейско ръководство в курорта разполага с 10 кучета, подготвени да залавят крадци.

В Слънчев бряг ще има и доста цивилни служители на реда, заяви източник от комплекса.

Междувременно чиновници на реда са предизвестили и прогонили десетина жрици на любовта, подвизаващи се по пътя към курорта през село Тънково. Там сега минават доста тирове и девойките “подгрявали” за сезона, тъй като той към момента не е в разгара си.

Тази година жриците са българки, облечени в къси панталонки, къси коси и много елегантни, разкриха водачи, видели проститутките по пътя. Засечените и изгонени от шосето на любовта пък се жалвали, че в случай че ги тормозят по този начин, още през август ще отпрашат за Германия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР