Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна

...
Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна
Коментари Харесай

Манолова: Правителството се провали

Първите 100 дни на държавното управление минаха под знака на цялостна беззащитност. Има голяма разлика сред оценката, която Кирил Петков си даде, и тази от 3,50, която дадоха българските жители, разяснява пред Нова нюз Мая Манолова.

„ Подкрепяхме „ Продължаваме смяна ”, само че неуспехът на това държавно управление и голямото отчаяние измежду хората е, тъй като не се извършват поетите обещания. Социалната политика е неуспех, българските семейства не са подкрепени от страната. Обещанията за преустановяване на порочните практики не се случиха “, добави тя.

По думите ѝ и в идващите държавни управления ще се появи потребността от комисия по проверка.

Манолова разяснява и избора на шеф на Българска народна банка. Според нея това, че обединението има две кандидатури, не е добре. Тя акцентира, че нападките се вършат точно от техни представители, а разломите в обединението стават поради кадрови или лобистки тематики. Според нея кандидатурата на Любомир Каримански е по-добра. Той е посочил качества на експерт, на човек, който умее да слуша и да води разговор.

На 2 май следва да бъде учредена новата партия „ Изправи се България ”, която ще бъде основана върху гражданската платформа „ Изправи се БГ ”, добави още тя.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР