Първи снимки на загиналото семейство в адската катастрофа край Враца

...
Първи снимки на загиналото семейство в адската катастрофа край Враца
Коментари Харесай

Трагедията е неописуема! Първи снимки на загиналото семейство в адската катастрофа край Враца


Първи фотоси на починалото семейство в адската злополука край Враца Информационна организация BulNews.bg се снабди с първи фотоси на трима от починалите в адската злополука сред врачанските села Борован и Девене.
Жертвите в колата ковчег „ Пежо ” са семейство от Девене – 49-годишният Планимир Иванов, 47-годишната му брачна половинка Ирена и осиновената им щерка Тоника на 18 години. С тях бил и приятелят на момичето Павлин Георгиев от Етрополе, който също е умрял. В колата пътувало и кученцето на фамилията пекенез, което е оживяло при жестокия удар.

Бащата е прочут в селото като Пантич. Мъжът е работел като водач в хлебарската компания „ Диган “ и постоянно е карал към Враца жито, трици и брашно. Жена му е работела в магазин във Враца. Девойката пък е възпитаничка на спортно учебно заведение „ Ген. Владимир Стойчев ” в София. Социалната мрежа Facebook почерня от жалейки на нейни другари, които скърбят за загубата й.

Припомняме, че към 11.40 часа през днешния ден фамилията пътувало към Борован за празника, когато изведнъж водачът Планимир изгубил надзор над ръководството, най-вероятно поради спукана гума. Возилото се преобърнало странично на пътя и било размазано от идващия от Борован лек автомобил „ Фолксваген Поло ”.
При жестокия конфликт почина и млада жена от Козлодуй, която пътувала в немското возило. Към момента няма информация за самоличността й. Нейният сателит е потърпевш, само че е нормализиран от лекарите във врачанската болница и животът му е вън от заплаха. 



 На фотосите са починалите Тоника, приятелят й Павлин и майката Ирена. Вижда се и кучето, което само е оживяло в злополуката...

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР