Първи случай на заразен с е регистриран в центъра за

...
Първи случай на заразен с е регистриран в центъра за
Коментари Харесай

Първи случай на коронавирус в бежански лагер в Гърция

Първи случай на инфектиран с е регистриран в центъра за банкет и регистрация на бежанци и мигранти „ Мория “ на гръцкия остров Лесбос, а бежанският лагер неотложно е подложен под 14-дневна карантина, съобщи БГНЕС, базирайки се на МИА.
Става въпрос за 40-годишен емигрант от Сомалия, който получил документи за законно престояване в Гърция, напуснал лагера „ Мория “ в средата на юли, отишъл в Атина, само че през последните дни се върнал на гръцкия остров и отседнал на палатка, макар че преди този момент получил позволение за овакантяване на приемния център.
Председателят на Националната организация за публично здраве на Гърция, както и епидемиолозите отпътуват за Лесбос, а процесът на инспекция на контактите на инфектирания дезертьор към този момент е почнал.
С решението на министрите на гражданската отбрана, миграцията и убежището на Гърция, бежанският лагер ще бъде подложен под карантина до 15 септември, влизането и излизането са неразрешени и, както оповестиха от Министерството на миграцията и убежището на Гърция, е увеличено наличието на полиция за цялостно съблюдаване на възбраната за придвижване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР