Първи случай на коронавирус е открит днес на Островите Кук

...
Първи случай на коронавирус е открит днес на Островите Кук
Коментари Харесай

Коронавирусът стигна и до островите Кук в Тихия океан

Първи случай на ковид е открит през днешния ден на Островите Кук - архипелаг с към 17 000 поданици в централната част на Тихия океан, който до момента оставаше непокътнат от пандемията, съобщи Франс прес, като се базира на премиера на страната Марк Браун.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28818
Десетгодишно момче е с позитивен резултат на тест за ковид, откакто се върнало от чужбина със фамилията. Момчето и родителите му са под карантина.

Островите Кук се изолираха изцяло от света при започване на пандемията. Жителите на островите, оказали се в чужбина, могат да се върнат със специфични полети от Нова Зеландия, само че подлежат на 10-дневна карантина и многочислени проби.

Островите Кук са една от страните с най-голям дял на имунизираните против КОВИД-19 в света: с две дози е 96 % от популацията на възраст над 12 години.

Властите възнамеряват да отворят още веднъж границите с Нова Зеландия от 14 януари следващата година, без условие за карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28818  Проф. Аугсберг: Политиците избързаха с обещанието, че няма да има наложителна имунизация Проф. Аугсберг: Политиците избързаха с обещанието, че няма да има наложителна имунизация  COVID-19: 113 са умрелите за последните 24 часа у нас COVID-19: 113 са умрелите за последните 24 часа у нас  Европа мина прага от 75 милиона инфектирани с COVID-19 Европа мина прага от 75 милиона инфектирани с COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР