Първи се разписа Алфонсо Дейвис за Канада, а след него

...
Първи се разписа Алфонсо Дейвис за Канада, а след него
Коментари Харесай

Хърватия обърна и тотално смачка Канада с 4:1


Първи се разписа Алфонсо Дейвис за Канада, а след него за два пъти Андрей Крамарич и по един път Марко Ливая и Ловро Майер

Световният вицешампион Хърватия се разправи с Канада и победи с 4:1, откакто позволи закъснение от 0:1 още във втората минута. По този метод „ шахматистите “ оглавиха класирането в група F с 4 точки, колкото има и Мароко. Белгия е с 3, а Канада - с 0.

" Кленовите листа " излязоха напред в резултата след едвам две минути игра, когато Алфонсо Дейвис се възползва от центриране на Буханан и вкара първия гол за страната на Световно състезание. Хърватите стигнаха до поврат с две попадения в границите на осем минути. Андрей Крамарич изравни с диагонален удар в 36-ата минута, а в 44-ата с изстрел от 20-ина метра Марко Ливая прати топката за повторно в мрежата на Милан Борян. В 70-ата минута Крамарич добави ново попадение след още една асистенция на Перишич. В добавеното време Ловро Майер на празна врата осъществя още едно попадение.

В 35-ата минута Хърватия провежда рисково нахлуване, при което Марко Ливая се озова на добра позиция и стреля, само че Милан Борян мазета в ъглов удар.

В добавеното време на първата част Андрей Крамарич опитва шанса си от далечна отдалеченост, само че мерникът му изневери и топката излетя над вратата.

Пет минути след подновяването на играта Джонатан Осорио стреля от далечна отдалеченост и бе доста покрай гол в мрежата на Ливакович, само че топката профуча настрана от вратата.

В 54-ата минута след прострелно центриране отдясно Андрей Крамарич получи топката към точката за дузпата и шутира мощно, само че Милан Борян мазета в корнер.

В 80-ата минута Иван Перишич стреля, ударът му бе отразен от Борян, по-късно същото се случи и с изстрел на Марсело Брозович.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР