Първи са девите, които винаги се описват с изключителен егоизъм

...
Първи са девите, които винаги се описват с изключителен егоизъм
Коментари Харесай

Ето 3 зодии, които стават досадни с годините

Първи са девите, които постоянно се разказват с извънреден нарцисизъм и мощно предпочитание за съвършенство, като тези две неща стават доста по-зле с възрастта, написа actualno.com.

Половинките им непрекъснато би трябвало да се оправят с това, че престават да се преценяват с мнението даже и на най-близките си хора.

Повечето Деви не виждат наличието на нарцисизъм в личните си дейности и за тях обстановката, в която мислят единствено за себе си, е изцяло естествена, а също са и невероятни гении в това да могат да провокират кавги от нищото.

Скорпионите са доста комплицирани и с възрастта това се утежнява от ден на ден и повече, като всичките им негативни черти на характера излизат нескрито. Ситуацията може да стане доста сериозна, откакто те се пенсионират и спрат да работят, по тази причина е наложително да продължат да вършат нещо след пенсиониране.

Всичко това ще им разреши да изливат непотребната сила, само че и да получат нови усещания.

В противоположен случай цялата жлъчка, която носят в себе си, ще се излива безкрайно върху хората към тях.

Те непрекъснато изискват придвижване, а Скорпионите се нуждаят от нови страсти, даже и да са отрицателни.

Но най-изненадващото в този лист е, че даже със остарял Водолей също не е по никакъв начин елементарно, тъй като те са склонни да възприемат единствено личната си позиция и отхвърлят всичко останало.

С годините тяхната неотстъпчивост и неотстъпчивост нарастват, достигайки връх и естествено, че всичко това единствено отблъсква хората от тях.

Те обичат да дават инструкции, тъй като те не се съмняват в правото си и един остарял водолей в никакъв случай не се уморява непрестанно да инструктира младите.

Те обожават да приказват за себе си и не се уморяват да нападат околните си с истории от живота им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР