Първи прага на къщата прекрачи Папи Ханс – Константин Трендафилов.

...
Първи прага на къщата прекрачи Папи Ханс – Константин Трендафилов.
Коментари Харесай

Започна Се! Ето Кои Знаменитости Се Намъкнаха Във Вип Брадър!

Първи прага на къщата прекрачи Папи Ханс – Константин Трендафилов. За себе си споделя, че е стеснителен, почтен, добър, непретенциозен, свенлив, а когато се забавлява, става Папи Ханс. Смята за собствен грях, че „ обожава кифли “.

След него в Къщата се появи Ваня Костова. „ Получавала съм доста награди, само че се гордея с песните, които съм провокирала. Чувствала съм се като муза, доста постоянно в моята работа като певица. Песните, които пея, са като че ли отражение на мен самата “, споделя момичето от Тоника с очилата и хубавия глас.

Съквартирант №3 се оказа Ева. Наричана като млада „ Лудата Ева “, певицата влиза във VIP Brother със поръчката, че може да е и положителната майка и нетолкова положителната мащеха.

След тях по аления килим мина Нора Недкова.

Когато бях дребна мечтаех да бъда известна. Знаех, че съм родена да бъда звезда, тъй като звезда не се става - звезда се раждаш. Знам, че съм на точното място, единствено съм объркала страната, в която съм се родила.

Кулинарният талант Божана Кацарова също се причисли към съквартирантите. Тя е готвила за президенти, актьори и доста богати хора. „ В момента се възтановявам от най-великото премеждие, което ми се беше случвало досега бях селектирана за частен готвач на най-богатата жена в Хонг Конг и шестата най-богата жена в света. За последните 3 месеца имам навъртани 75 000 климоетра – Токио, Ибиса, Лонодн, Португалия, Франция, цялата френска Ривиера, Сардиния, Корсика “, споделя Божана.

След това представителите на мощния пол в Къщата се усили с още един - Стефан Николов. За женското царство споделя, че живее с кралица. Не се тормози, че го дефинират като Стефан на Гала. „ Блокът ни е прочут като „ блока на Гала “ и кварталът е „ квартала на Гала “. „ На кафе “ е най-известният кошер в българския ефир, женското царство там ме смазва “, споделя Стефан.

Мира Добрева също е час от Съквартирантите в Женското царство. Телевизионната кариера на Мира стартира в Нова преди 20 години. Смята работата си за наслаждение, няма самообладание да стартира работния ѝ ден и да се впусне в него.

В Къщата влезе и Валентин Кулагин. „ Да бъдеш най-хубавия гримьор е еднакво на да бъдеш най-хубавия юрист, най-хубавия сърдечен хирург. Бог и майка ми са ме дарили с необикновен ген, нямам потребност от съвсем нищо, с цел да подкрепям визията си съвършена “, споделя Валентин.

Следващият съквартирант е артистът Веселин Плачков.Той дефинира себе си като „ куражлия “ - не приема някой да му споделя по какъв начин да обича или по какъв начин да живее.

В Къщата влезе също Ванко 1. „ На равнището съм на 50 Cent и The Game, единствено че съм роден в България. Ако бях американец, единствено с биографията си щях да съм мултимилионер. Без да се туптя в гърдите, мисля че главните триумфи на тази музика са с помощта на мен, помогнах на доста хора и сътворих в действителност звезди – Лошите, господин 100 кила... Аз съм индивидът, който оказа помощ на Николета Лозанова да стане най-известната жена в страната “, споделя Ванко 1.

С бърза стъпка и безподобен сексапил прага на Къщата прекрачи и моделът Розмари. „ По принцип съм доста блага, само че от време на време в мен има някакъв дребен военачалник, който става ясно ненадейно. Мога доста добре да върша кавги. Моята баба ме научи. Тя ми сподели: „ Розмари, би трябвало да си нахална “, поделя хубавицата.

Съквартирант №12 е Лора Караджова. Лора се гордее с песните си и обича стила, в който работи. Смята, че татко и е легенда. " Той в никакъв случай не ми е оказал помощ в музиката и популярност Богу! Благодаря му! “, споделя дъщерята на Данчо Караджов.

Ричард Величков е следващият жител на звездната Къща. „ Всички най-красиви дами ги упражнявам аз. Аз съм доста упорит човек. Някои се борят за обич, други за семейство, за мен най-важното е да съм съумял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България. Следваща ми цел е да стана и най-известния в чужбина. Когато човек не е малоумен, не може да се тормози от това да е прочут “, споделя Мистър София.

Наско е артист, някогашен баскетболист, студент по медицина - предстоящ доктор и най-новият жител на Къщата. „ Идеята ми за специализация е гинекологията. Като бизнес концепция ми се коства доста печелившо, тъй като женската част от публиката се разбираме - те ме харесват и аз ги одобрявам, и мисля, че ще има доста часове, непокътнати отсега нататък “, споделя Наско.

Събитията в Къщата ще се случват съгласно волята на дамите, а съквартирантите ще изпаднат в обстановки, които надвишават и най-смелите им мечти за прекарването, дава обещание Big Brother. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надвиши всички упования.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР