Първи положителни проби за наркотици сред полицейските служители след започването

...
Първи положителни проби за наркотици сред полицейските служители след започването
Коментари Харесай

Тестовете за наркотици: Синдикатите оспорват първите положителни проби на полицаи


Първи позитивни проби за опиати измежду полицейските чиновници след започването на всеобщото тестване в Министерство на вътрешните работи. Униформените обаче ги оспорват.

Служителите на вътрешното министерство, дали позитивен резултат, са от Бургас, а техни сътрудници незабавно показаха подозрение в достоверността на тестванията.

В позиция до bTV от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че чиновниците на министерството се тестват със същите проби, с които се ревизират и водачите на пътя - Drug test 5000, който се употребява в съвсем цяла Европа, акцентират още от вътрешното ведомство.

От там допълват, че при взета кръвна проба, откритите стойности са определящи пред тези от теста.

Към момента има пет случая на служители на реда с позитивен тест. Те се вършат единствено на чиновници, които ръководят транспортни средства.

" Не, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи са дрогирани и са хванати с опиати, нищо сходно. Просто тестванията демонстрират някакво съществуване на субстанция, която е или сходно на наркотично вещество, или негови аналози. Става дума за разнообразни лекарствени средства - кой за усмиряване, кой за нервна система, кой за сърце - друго ", разяснява Генади Танев, зам.-председател на УС на СФСМВР.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР