Първи подробности за ареста от ДАНС на председателя на Национално

...
Първи подробности за ареста от ДАНС на председателя на Национално
Коментари Харесай

Първи подробности за ареста от ДАНС на председателя на движение Русофили - Пловдив

Първи детайлности за ареста от ДАНС на ръководителя на Национално придвижване " Русофили " - Пловдив Златомир Дьовленски. Депутатът и секретар на парламентарната група " Българска социалистическа партия за България “ Иван Петков заяви за читателите на Plovdiv24.bg следното:

" Сутринта в 5,30 часа са разрушили у тях входната врата, извлачили са го. Имало е претърстване в централата на Българска социалистическа партия, само че аз до момента в който стигна, са завършили. Разговарях с един човек, който не ми се показа и му обясних, че ще има юрист, който аз съм изискал. Адвокатът пътува от София. Това са брутални способи. Майка му е в потрес - представете си да влязат по този начин у вас, и то в ранните часове. В момента е арестуван ", описа Петков.

От офиса на " Русофили " са били конфискувани и документи. Все още няма изясненост за какво е задържан Дьовленски.

От уеб страницата на община " Родопи " е видно, че той работи там като младши специалист в отдел " Координация и планове “. Златомир Дьовленски е и докторант в Пловдивския университет, както и аспирант в Астраханския държавен университет в Русия. Бил е претендент за народен представител от " Българска социалистическа партия за България " през 2022 г.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР