Първи магазин от веригата T MARKET отвори врати днес в

...
Първи магазин от веригата T MARKET отвори врати днес в
Коментари Харесай

T MARKET вложи 3 милиона лева за първи магазин в Костинброд

Първи магазин от веригата T MARKET отвори порти през днешния ден в Костинброд. Супермаркетът е издигнат напълно на зелено в границите на 6 месеца, а вложенията в него възлизат на над 3 милиона лв..

Общата му повърхност е 1000 квадратни метра, като комерсиалната зала заема 700 от тях.

Персонал от 25 души ще се грижи за обслужването на клиентите. Традиционно желани български артикули, постоянно прясно българско месо, а също и вносни качествени артикули могат да бъдат открити на рафтовете в новия магазин измежду повече от 7000 продукта.

" Община Костинброд се развива като агломерация. Населението на града е към този момент над 20 хиляди души, а на цялата община - над 30 хиляди. Откриването на търговски обекти като T MARKET е показателно за превръщането на нашия регион в привлекателен център за вложения ", уточни кметът Трайко Младенов.

Той благодари и за новата детска площадка, която от " Максима България " са построили и дарили на най-малките поданици на Костинброд.

" Максима България " е част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира вериги за търговия с бързооборотни артикули в Литва, Латвия, Естония, България и Полша. Първият T MARKET у нас отваря порти през 2005 година. С откриването на магазина в Костинброд броят на супермаркетите на компанията към този момент са 64, ситуирани в 31 града в цялата страна. Над 1400 са чиновниците, които работят за веригата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР