Първи коментар за избора на Бойко Борисов Данаил Кирилов да

...
Първи коментар за избора на Бойко Борисов Данаил Кирилов да
Коментари Харесай

Първи гневни реакции! Христо Иванов Демократична България: Дани Кирилов е доказал, че е предан на корупционния ред. Прокара всяка законодателна перверзия, поискана от Сараите, Банкя и Къщата с буквите

Първи коментар за избора на Бойко Борисов Данаил Кирилов да наследи поста правосъден министър от Цецка Цачева.

Сред първите гневни реакции е тази на извънпарламентарната групировка „ Демократична България ”.

Един от водачите й Христо Иванов разяснява във „ Facebook ”: „ Министърът на правораздаването би трябвало да може да бъде поръчител за върховенството на правото и страж на конституционния ред. И като подготвеност, и като честен инстинкт, и като потвърдена персонална самостоятелност. Данаил Кирилов е потвърдил, че е безусловно лоялен на корупционния ред и зависещ на върховенството на Борисов и Цветанов. Безпрекословно прокара всяка законодателна перверзия, поискана от Сараите, Банкя или Къщата с буквите. Единственото му достижение е, че съумя да удари Фидосова в земята.

Да предлагаш подобен човек сега на абсурда с жилищата, който изкара на показ корупцията на ГЕРБаджийската партийна номенклатура, е или безочливост, или обезсърчение, само че във всеки случай тотална загуба на връзка с действителността и ползите на страната. Тази номинация би трябвало да бъде оттеглена или отхвърлена.

Не става! ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР