Първи коментар на треньора на футболен клуб Дунав – Динко

...
Първи коментар на треньора на футболен клуб Дунав – Динко
Коментари Харесай

Треньорът на децата, ударени от мълния: В шок сме, нелеп инцидент с фатален край

Първи коментар на треньора на футболен клуб „ Дунав ” – Динко Демерджиев, след трагичния случай с двете деца, ударени от гръмотевица в Русе. По думите му не е имало индикации, че е допустимо да се случи сходна покруса, заяви NOVA.

Припомняме, че едното дете умря, а другото е в медикаментозна кома.

„ Голям потрес беше за всички. На базата упражняваха 4 възрастови групи. Ако сме считали, че има предпоставки за стихия, нямаше да оставим децата на терена. Треньорите сме инструктирани, когато ни окачват рискови естествени феномени и отлагаме тренировки ”, съобщи той.

„ В потрес сме. Нелеп случай с съдбовен край за едно от децата. Дай Боже другото да се оправи. Оказах първа помощ дружно с един сътрудник. Направихме всичко допустимо. Родители се притекоха също на помощ ”, добави през сълзи треньорът.  

„ Целият град е в печал, на всички ни е тежко. Имаме увещание от концесионера, че има гръмоотводи. Ние не сме способени и органите би трябвало да ревизират тази информация. Снощи до 00.00 ч. сме били с криминалисти ”, изясни ръководителя на футболния клуб Деян Димов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР