Първи коментар на служебния премиер Гълъб Донев след предсрочния вот

...
Първи коментар на служебния премиер Гълъб Донев след предсрочния вот
Коментари Харесай

Премиерът: Коалиционната формула е неизбежна

Първи коментар на служебния министър председател Гълъб Донев след предварителния избор в неделя. „ Коалиционната формула за основаване на постоянно държавно управление е неизбежна. Ниската изборна интензивност и високият избор в изгода на „ не поддържам никого ” са мотив освен за разбор, само че и за преосмисляне на политическото държание ”, акцентира той.
Прочетете още
Служебният министър-председател поздрави всички, ангажирани с организирането на вота. „ Изборите минаха умерено и транспарантно. Съществени нарушавания не бяха установени. Гражданите показаха свободно своя избор и желания ”, регистрира той.

Донев отличи сериозната, по думите му, работа на министър Крум Зарков и на вицепремиера Атанас Пеканов, за които подготовката на законопроектите по Плана за възобновяване, е освен професионална отговорност, само че и персонална идея.

Премиерът се обърна с зов към служебните министри: „ Не губете мотивация и сила за работа в седмиците, които ни остават. Най-доброто средство за оправянето с неоснователните обвинявания и лъжите са действителните резултати от добре свършената работа ”
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР