Първи коментар на ГЕРБ след парламентарните избори.Тези избори показаха, че

...
Първи коментар на ГЕРБ след парламентарните избори.Тези избори показаха, че
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Народът ни каза да спрем да враждуваме

Първи коментар на ГЕРБ след парламентарните избори.

" Тези избори демонстрираха, че народа на никой не даде независимо право да ръководи. Народът сподели стига сте враждували и намерете метод, тъй като всички гласоподаватели страдат еднообразно ", сподели Бойко Борисов при започване на брифинга.

" 80% от хората споделиха пред социологическите избори, че желаят държавно управление. Никой не желае нови избори. Предлагам на водачите на останалите партии да се дръпнем обратно. Ранното ми пенсиониране се оказа погрешно ", добави водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов посочи, че най-важното сега е кой е с Путин и кой е с него, както и кой е на страната на Украйна и кой не. " Нека това да е първата тематика, по която да си заявим позициите. Българският народ ясно сподели на изборите, че 77% са за евроатлантически насочените партии - близо 3/4 от популацията е за продължение на този път ", добави той.

Като втора значима тематика, водачът на ГЕРБ уточни цени и инфлация. " Колко е извънредно това, което ни завеща държавното управление на Промяната. Асен Василев знае какъв обран бостан остави, по тази причина вика дано те да се оправят, ние сме афектирани на народа. Държавата наподобява непоносимо и няма дълг в хазната. Това може да се реши с постоянно държавно управление. Веднага да заявим, че влизаме в Еврозоната ", предлага още Борисов.

Не виждам никакъв излаз. Вариант ГЕРБ с Движение за права и свободи или с Янев или " Възраждане " да ръководи, няма по какъв начин тъй като ние сме най-евоатлантически насочени. Но, не виждам различен вид за ръководство - в случай че те ни откажат на нас, след това ние ще откажем и на тях. И ето ги новите избори, а войната е тука ", добави той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/5680240278664848
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР