Първи кадър се появява с новородената втора дъщеря на Деси

...
Първи кадър се появява с новородената втора дъщеря на Деси
Коментари Харесай

Ето го бебето на Деси Бакърджиева

Първи кадър се появява с новородената втора щерка на Деси Бакърджиева . На фотографията ca дребната Вивиан и порасналата Анна Мария, първото дете на звездата oт тв поредиците „ Откраднат живот “ и „ Стъклен дом “. Анна Мария е прегърнала по-малката си сестра  и прави селфи за спомен. Лицето на новороденото е скрито с цифров стикер, на който написа „ Време за празненство “.

Умилителната фотография провокира хиляди пожелания за здраве и благоденствие, както и за кураж и мощ за актрисата. Звездата, която е позната и от представлението „ Вражалец “ с Любо Нейков , раздруса публиката след най-радостната новина за раждането с тежко и тъжно самопризнание - бащата на детето към този момент не е на този свят.

„ Казваше се Филип. За страдание, Коронавирус ми го лиши “ , споделя актрисата и прибавя, че Филип бил ученическата й обич. През годините тy се събирали, ту се разделяли, тъй като той живеел в Германия, а обич от разстояние е сложна за поддържане. Наскоро, при следващата им среща, Филип предложил на Бакърджиева да се омъжи за него, дал й годежен пръстен. „ Още го нося “, споделя тя.

„ Годеникът ми беше строителен инженер, извънреден експерт. Това му даваше опция да печели добре и да ми оказва помощ. Когато съм се питала: „ Защо се случва на мен? “, съм си отговаряла, че Господ взима положителните хора първо. Може би тъй като са съумели да научат доста повече от нас за живота и да създадат това, поради което са били изпратени тук, на Земята, по-бързо от всички останали. От дребен Филип се беше сблъсквал с доста компликации, беше изгyбил двамата си родители в злополука “, споделя тя.

„ Постоянно си дублирам, че би трябвало да съм мощна и да продължа. Имах доста другари, само че когато това се случи, се оказа, че нямам другари. Имам положителни познати ”, дава си равносметка актрисата. Деси споделя, че доста пъти е започвала от нулата, написа „ България Днес “.

„ Явно това е цената, която би трябвало да платя, с цел да стигна някъде другаде.Борих се и за здравето на родителите ми. Това ме принуди да трансформира ритъма си на живот и работата си. Те още не са оздравели и това може и да не се случи, само че имам вяра, че ще имат шанса да ми оказват помощ още дълго време. Многo неща могат да ме срутен, само че в никакъв случай не съм предполагала, че мога да бъда толкоз мощна “, споделя още Бакърджиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР