Първи кадър се появява с новородената втора дъщеря на Деси

Първи кадър се появява с новородената втора дъщеря на Деси ...

Ето го бебето на Деси Бакърджиева


Първи кадър се появява с новородената втора дъщеря на Деси Бакърджиева. На снимката ca малката Вивиан и порасналата Анна Мария, първото дете на звездата oт тв поредиците „Откраднат живот“ и „Стъклен дом“. Анна Мария е прегърнала по-малката си сестра  и прави селфи за спомен. Лицето на новороденото е прикрито с дигитален стикер, на който пише „Време за парти“.

Умилителната снимка предизвика хиляди пожелания за здраве и благополучие, както и за кураж и сила за актрисата. Звездата, която е позната и от представлението „Вражалец“ с Любо Нейков, разтърси публиката след най-радостната вест за раждането с тежко и тъжно признание - бащата на детето вече не е на този свят.

„Казваше се Филип. За съжаление, COVID ми го отне“, казва актрисата и добавя, че Филип бил ученическата й любов. През годините тy се събирали, ту се разделяли, защото той живеел в Германия, а любов от разстояние е трудна за поддържане. Наскоро, при поредната им среща, Филип предложил на Бакърджиева да се омъжи за него, дал й годежен пръстен. „Още го нося“, казва тя.

„Годеникът ми беше строителен инженер, изключителен професионалист. Това му даваше възможност да печели добре и да ми помага. Когато съм се питала: „Защо се случва на мен?“, съм си отговаряла, че Господ взима добрите хора първо. Може би защото са успели да научат много повече от нас за живота и да направят това, заради което са били изпратени тук, на Земята, по-бързо от всички останали. От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгyбил двамата си родители в катастрофа“, казва тя.

„Постоянно си повтарям, че трябва да съм силна и да продължа. Имах много приятели, но когато това се случи, се оказа, че нямам приятели. Имам добри познати”, дава си равносметка актрисата. Деси споделя, че много пъти е започвала от нулата, пише „България Днес“.

„Явно това е цената, която трябва да платя, за да стигна някъде другаде.Борих се и за здравето на родителите ми. Това ме принуди да променя ритъма си на живот и работата си. Те още не са оздравели и това може и да не се случи, но вярвам, че ще имат шанса да ми помагат още дълго време. Многo неща могат да ме сринат, но никога не съм предполагала, че мога да бъда толкова силна“, казва още Бакърджиева.

Източник: hotarena.net