Първи гол като част от испанския тим „Валенсия“ отбеляза преди

...
Първи гол като част от испанския тим „Валенсия“ отбеляза преди
Коментари Харесай

Синът На Президента Започна Да Вкарва Във „валенсия“

Първи гол като част от испанския отбор „Валенсия“ означи преди броени дни синът на президента Румен Радев – младата вяра на футбола Георги.

Наследникът на президента бе поканен за проби в испанския гранд при започване на предишния месец. По време на лагера с „прилепите“ Радев-младши съумял да се регистрира с попадение по време на надзорен мач на „Валенсия“ с различен от младежките испански тимове, описаха близки до фамилията на Радев. Президентът бил повече от горделив с достиженията на сина си.

Георги е един от най-хубавите нападатели във възрастовата си категория и съгласно „ловците на глави“ има блестящо бъдеще на терена като нападател. На тази позиция рита президентският наследник от години, като се чака и отсега нататък да продължи с футбола. Георги към този момент публично облече и фланелката на отбора, който изстреля на огромната футболна сцена национала Любослав Пенев. Само още едно българче с изключение на сина на Радев е в селекцията на млади очаквания, поканени от „Валенсия“ – съотборникът му Калоян Истилянов. Неговият обичан футболист е звездата на „Манчестър Юнайтед“ Алексис Санчес, а Георги признава, че харесва всички стойностни футболисти и няма идоли, написа „България Днес“.

Двете момчета са един до друг в клуб „Бароко“, където упражняват от години, а най-голямата им горделивост е победа на терена с 10 на нула против „Интернационал“, като два гола вкарал президентският наследник Георги. Тимът на Георги съумял и да победи и школата за младежи на капитана на националите на България Ивелин Попов с 16 гола.

Въпреки триумфа на президентския наследник в Испания Георги към този момент няма да стане част от отбора на „Валенсия“, защото занапред ще бъде следен на българските терени. След това може да бъде поканен да се причисли към „прилепите“. Миналата седмица, малко откакто се прибра от Испания, на шампионат в курорта Албена Георги съумя да вкара и различен гол, който не мина неусетно. Младият футболист размаза вратата на младежкия отбор на „Витоша (Бистрица)“ – тимът, в който рита министър председателят Бойко Борисов.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР