Първи дружки са станали Серина Уилямс и Никол Шерцингер. Тенис

...
Първи дружки са станали Серина Уилямс и Никол Шерцингер. Тенис
Коментари Харесай

Серина Уилямс и Никол Шерцингер първи дружки

Първи приятелки са станали Серина Уилямс и Никол Шерцингер. Тенис звездата и певицата в последно време са напряко неразделни, написа в. "Телеграф ".

Двете се появиха дружно на празненство в Лос Анджелис и по нищо не личеше посред им да има напрежение. 36-годишната Серина бе съпроводена от брачна половинка си Алекс Оханян на The Imagine ball, където получи приз за щедрост. Носителката на 23 трофеи от Големия шлем бе заложила на леопардови принтове, а компания по време на празненството й правеше и Никол Шерцингер, само че в черно.

До края на вечерта Никол не спря да написа послания в Инстаграм до Серина. „ Толкова съм горда, че видях по какъв начин моята другарка бе отличена за благотворителната си активност. Ти си ентусиазъм и светлина за толкоз хора. Обичаме те!”

След неуспеха на Серина на US Open Никол гневно защитаваше приятелката си в обществените мрежи. В Туитър пък Шерцингер поздрави Гришо за „ Лейвър къп”, където той завоюва огромната премия. „ Поздравления бебчо”, написа поп дивата.

Самият Гридор се отдаде на бурни танци след триумфа в Чикаго. На идващия ден обаче с Александър Зверев, който също е част от европейския отбор трябваше да летят за Пекин, с цел да вземат участие в ATP 500.

Турнирът е едно от огромните провокации за Димитров. През 2016 година той падна на крачка от финала от Анди Мъри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР