Първенствата във Франция през следващия сезон ще се провеждат зад

...
Първенствата във Франция през следващия сезон ще се провеждат зад
Коментари Харесай

Без публика във Франция през следващия сезон

Първенствата във Франция през идващия сезон ще се организират зад затворени порти. Министърът на младежта и спорта на страната Роксана Марачиняну съобщи за Евроспорт , че " спортът няма да бъде приоритет " след облекчение на ограниченията в страната, поради обстановката, породена от COVID-19. Тя добави, че " всички събития, които могат да се възобновят, ще се организират при затворени порти или с доста строги ограничавания ".
 Франция спря волейбола и остана без първенци
Реакциите на спортистите и треньорите във Франция бяха светкавични. Ив Буже, президент на водачът в тазгодишното класиране и миналогодишен първенец Тур, счита, че решението, за което приказва Марачиняну, може да аргументи големи вреди на волейболните клубове във Франция.
 Аржентинска инвазия във Франция за новия сезон
" За волейбола икономическите последствия ще бъдат доста значими, защото ние нямаме модел, учреден на телевизионни права, а на брой фенове, който ни носи доходи и партньори… 60% от приходите ни идват от частния бранш. Но по какъв начин да накараме сътрудник да подпише с нас и да ни поддържа, в случай че нямаме фенове или телевизия? Имаме разноски: играчи, личен състав, наем на зала, само че без финансови доходи е мъчно. Всички президенти на клубовете в елита са единомислещи: няма да има възобновяване на спорта без фенове ", съобщи Буже за авторитетния вестник " Екип " .  Франция става новия дом за кубинците
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР