Първенецът на Англия Манчестър Сити е сочен от букмейкърите като

...
Първенецът на Англия Манчестър Сити е сочен от букмейкърите като
Коментари Харесай

От Манчестър Сити признаха: Шампионската лига е голямата цел

Първенецът на Англия Манчестър Сити е апетитен от букмейкърите като най-големия любимец за спечелването на трофея в Шампионската лига през този сезон. Поне такива са настроенията преди началото на борбата в груповата фаза, която стартира през днешния ден. Мениджърът на " жителите " Джосеп Гуардиола досега обаче отхвърляше да признае, че пред тима има такава цел. Днес испанецът не участва на нормалната конференция преди дуелите от Шампионската лига, защото изтърпява наказване от един мач поради това, че беше изпъден на почивката на реванша с Ливърпул през предишния сезон. Вместо него пред медиите приказва неговият помощник Микел Артета, който обаче не се тормози да разкрие, че огромната цел е точно спечелването на Шампионската лига. Испанецът също така показа мнението, че Манчестър Сити е най-хубавият тим в света.

" За мен нашите футболисти са най-хубавите в света и аз виждам на тях точно по този метод. Не бих ги заменил за други играчи. Те са фантастични и са доста гладни за триумф. Целта е Шампионската лига. Разполагаме с доста млад състав, който обаче натрупа значителен опит в последните две години. Затова усещаме, че сме доста по-добре готови. Утре стартира всичко. Знаем обаче какъв брой мъчно се играе в Европа ", съобщи Артета.

" Пеп е доста отчаян, че не може да води тима в утрешния дуел против Лион. Всички знаем какво значи за него Шампионската лига. Аз ще дам най-хубавото от себе си. Всичко останало е изцяло обикновено ", добави Артета. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 19 септември  Манчестър Сити 22:00предстои  Лион

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР