Първата ѝ работа е в завод, а кариерата ѝ като

...
Първата ѝ работа е в завод, а кариерата ѝ като
Коментари Харесай

Коя е Анна Линникова, представителката на Русия на конкурса Miss Universe 2023

Първата ѝ работа е в цех, а кариерата ѝ като модел стартира с елементарното предпочитание да промени профилната си фотография в обществените мрежи.

Разказваме ви още детайлности за момичето, което показа Русия в Ню Орлиънс.

22-годишната Анна Линникова е съветската представителка в интернационалния конкурс „ Мис Вселена 2023 “, който тази година се организира в Ню Орлиънс. Тя стигна до полуфинала, като стана едно от 86-те най-красиви девойки на планетата, само че не попадна в топ 16 и бе отстранена.



Josh Brasted/Getty Images

Един от най-запомнящите се моменти на Анна стана дефилето с национални носии, където тя се появи с роклята, наречена „ Короната на Руската империя “: къса рокля, украсена с перли, цирконий и рубинови кристали, въодушевена от епохата на Романови.



Josh Brasted/Getty Images

Това е вторият ѝ конкурс за хубост. Преди това Анна взе участие в националния конкурс „ Мис Русия “ и победи, като пребори 75 000 дами от цяла Русия. За успеха си тя получи стабилен хонорар, контракт и корона на стойност 66 милиона рубли (почти 1 милион долара).



Josh Brasted/Getty Images

Анна е родена в нормално семейство в Оренбург. Първата ѝ работа е в цех, когато е едвам на 14 години: „ Самата аз желаех и отидох в младежкото бюро по труда “,  Анна. Тя има по-малък брат, който още като дете получава сериозна контузия на главата и фамилията харчи всичките си пари за неговата рехабилитация.



Вячеслав Прокофиев/ТАСС

Момичето попада в бизнеса с моделството инцидентно. Една организация я намира в обществените мрежи, откакто тя разгласява своя фотография от улицата. Служителите на организацията виждат фотографията ѝ и ѝ оферират контракт. „ Просто желаех нова профилна фотография във „ ВКонтакте “, а в последна сметка подписах контракт – по този начин започнаха пътуванията ми в чужбина “, спомня си тя. Три месеца по-късно отпътува за Китай, след което идват контракти в Япония, Виетнам, Индонезия и други страни в Азия.



Дирекция на националния конкурс „ Мисс Россия “/ТАСС

Продължава да учи в учебно заведение със задълбочено образование по физика и математика отдалечено. „ Изненадващо, в чужбина се образовах независимо даже по-добре, в сравнение с присъствено, до момента в който седях зад чина в учебно заведение “, споделя тя.



Дирекция на националния конкурс „ Мисс Россия “/ТАСС

Анна счита, че мощните ѝ страни са нейната продуктивност, устойчивост и осъзнатост и точно те съгласно нея са я довели там, където е в този момент. При релативно невисок за модел растеж (173 см) тя влиза във висшата лига.



„ Винаги отстранявам пари и се старая да влагам в себе си или в работата си. Първия си стабилен хонорар внесох на депозит в банката “, споделя тя.



Освен че е модел, Анна учи в Санктпетербургския университет по технологии на ръководството и стопанската система за експерт по връзки с обществеността и възнамерява да получи обучение за изкуствовед. Вече развива личен бранд облекла – Line 44. Анна постоянно се е интересувала от просвета, изкуство, знае добре британски и френски.



Независимо от огромната си обич към скъпата декоративна козметика, тя не се бои да е естествена. „ Често излизам без грим “,  тя. „ Отнасям се умерено към това. Мога да прибавя малко руж и да си среша веждите. Основното е кожата ми да е чиста и добре поддържана. Отделям огромно внимание на овлажняването. Старая се да пия доста вода – към 1,5 литра дневно. И наложително да се наспивам. Това е най-хубавата загадка на хубостта “.  



Своята победа в „ Мис Русия “ през юли предходната година Анна отпразнува с фастфуд. Тя признава, че не съблюдава строги диети и се придържа към правилата на интуитивното хранене. „ Сега съм в баланс с организма си, по тази причина не ми се яде нездравословна храна толкоз постоянно. Точно противоположното, на драго сърце хапвам салата, риба, зеленчуци и боготворя плодовете. Ако ми се прииска да хапна нещо нездравословно, не се отнемам. Важното е да е с мярка “.



Освен това момичето не може да си показа живота си без спорт. В учебно заведение обожава да тича, а в този момент постоянно посещава фитнес залата.



22-годишният модел е сбит за персоналния си живот: „ В момента сърцето ми е свободно “.

източник: RUSSIA BEYOND
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР