Първата законна съпруга на Благо Джизъса – Есмер Омерова е

...
Първата законна съпруга на Благо Джизъса – Есмер Омерова е
Коментари Харесай

И вторият син на Есмер Омерова ще расте без баща

Първата законна брачна половинка на Благо Джизъса – Есмер Омерова е станала майка за повторно. Рускинята, която е танцьорка на аржентинско танго е родила в цялостна секретност преди броени дни, само че към този момент разкри, че има и втори наследник. Това се случи в диалог с нейни почитатели в обществените мрежи.

 

Тя обаче зарязала бащата на бебето още през юни, на последния й рожден ден. Тя го напуснала, откакто научила, че е аферист и шарлатанин с мрачно минало. Очевидно съветската Анджелина Джоли още веднъж ще е самотна майка и детето й няма да познава татко си.

 

За него не се знае нищо, тъй като тя нито един път не е споделила фотография или нещо друго. Очевидно Есмер няма триумф с мъжете, поради обстоятелството, че всичките й връзки досега завършват с неуспех.

 

 

Малко след раздялата си с въпросния шарлатанин, рускинята получила нов удар от ориста – била предадена от най-хубавата й другарка, която даже живеела с нея и носела облеклата й. въпросната й другарка се пробвала да открадне концепцията й за курсове за самоусъвършенстване.

Въпреки всичко в типичния си жанр Есмер не пропусна да благодари на фамилията си, което я подкрепило за следващ път и означи, че е оставила всичко неприятно зад тила си и няма самообладание да стартира още веднъж да танцува.

 

След развода си с Джизъса, рускинята не разрешава на някогашния футболист да се среща със сина си Елай, който му е одрал кожата и рядко разгласява негови фотоси в обществените мрежи. Двамата подвигнаха обилна женитба в Москва през 2015 година, която бе платена от родителите на Омерова. Татарката се разведе с нашенеца две години по-късно като повода за краха на брака им станаха изневерите му.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР