Първата виртуална болница“ за пациенти със симптоми и положителен тест

...
Първата виртуална болница“ за пациенти със симптоми и положителен тест
Коментари Харесай

Виртуална болница за лечение на COVID-19 отваря в Интернет

Първата виртуална „ болница “ за пациенти със признаци и позитивен тест за COVID-19 отваря в Интернет. 
Над 120 лекари ще съветват пациенти през водещата платформа за телемедицина у нас Healee.com, а целият лист може да бъде открит тук -.  
Целта е хората да получат квалифицирана здравна помощ, с няколко клика от домашния компютър или телефона си, без да се постанова да бъдат посещавани от експерт вкъщи си.
За огромна част от заболелите с COVID-19, които имат леки или съвсем никакви признаци, онлайн консултация с дипломиран експерт в Healee може да се окаже задоволителна. Тя обаче е извънредно значима, с цел да се назначи вярното лекуване, което ще избегне утежняване на положението на пациента.
Това ще подкрепи и здравната система и претрупаните екипи на Спешна помощ.
„ Във времена, в които достъпът до здравна помощ е усложнен, телемедицината е най-лесният и наличен метод да се получи квалифицирана лекарска помощ. Понякога тя избавя човешки животи. В самодейността вземат участие експерти, които могат да оказват помощ на хората без незабавна потребност от болнично лекуване. Надяваме се да помогнем на всички, които имат потребност от  лекарски грижи в този сложен за страната миг “, споделя един от създателите на Healee Йосиф Дишлиев.
„ Всеки, който е с положителен тест за COVID-19, има признаци, не е в сериозно положение и не се нуждае от незабавна хоспитализация, е добре да направи онлайн консултация с висококвалифициран експерт в Healee.com, с който да разиска положението и лекуването си “, приканват лекарите.
В помощ на пациентите и здравната система са включени водещи медици от области като Пулмология, Вътрешни заболявания, Детски заболявания, Инфекциозни заболявания, Имунология, Микробиология, УНГ, Образна диагностика и други Списъкът на всички лекари в Healee, предоставящи COVID-19 съвещания може да бъде открит на следния адрес:  

Предимството на Healee пред другите способи за връзка е, че пациентите и лекуващите ги лекари поддържат непрекъсната връзка между тях, посредством видео и аудио съвещания, чат и опция за продан на файлове, фотоси, здравна информация, без значение какъв брой надалеч се намират един от различен. Платформата дава комфортен избор на пациентите да се поучават с топ експерти от над 30 специалности, без да се постанова да пътуват до по-голям град или място с лечебно заведение
Онлайн консултациите в Healee са заплатени, като ако пациентът избере консултация с съответен експерт, цената е авансово избрана от самия доктор и може да се види преди пускане на консултацията.
Важно: консултациите от тази самодейност имат за цел да дават на пациентите достъп до квалифицирани експерти, а диагностицирането на съществуване на COVID-19 заболяване, е допустимо единствено след тестване.
За www.healee.com:
Healee е водещата платформа за телемедицина и онлайн медицински съвещания в България, която се употребява и в страни като Англия, Съединени американски щати, Австралия и други Към момента над 1500 лекари развиват практиката си онлайн с нас. Телемедицината направи голям скок в развиването си в международен мащаб през 2020 година в обстановката на COVID-19 пандемия. С Healee пациентите могат да получат квалифицирана здравна помощ онлайн, без да напущат дома си.  Голяма част от лекарите, които употребяват Healee, са изявени имена в своята компетентност, с изявления в български и непознати профилирани издания и дипломи от най-големите клиники в света.

Пациентите могат да употребяват Healee по три метода:
 Над 800 000 евро вложения притегли българската платформа за онлайн медицински прегледи Healee Над 800 000 евро вложения притегли българската платформа за онлайн медицински прегледи Healee
Инвестиции от над 800 хиляди евро притегли българската платформа за телемедицина Healee. През последните месеци тя записва голям и...
- Те могат да намерят своя доктор или да изберат различен експерт и да започват онлайн консултация с него - посредством известия, видео или аудио диалог.
- Неalee дава опция и за запитвания към селекциониран екип от лекари. Пациентите разказват казуса си, като може да прибавят фотоси и здравна документи, и получават отговор от някой от лекарите в обезпечен период.
- Приложението разполага и със специфичен Healee Chatbot, който насочва към спецификата на болестта и съответен доктор, който да помогне - бързо, елементарно и без неразбираеми въпроси.
Изключително значимо е да се подчертае, че всяка персонална информация, която се дава посредством Healee, е изцяло предпазена. Същото важи и за заплащанията през приложението – те се правят с карта, Paypal или epay.
Приложението е гратис за консуматори и лекари от България - пациентите заплащат само на лекарите прегледите и услугите, които употребяват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР